SEDAM PRAVILA ZA MUŠKARCE

sedam pravila za muškarce

Ako želite da vaš intimni odnos bude nezaboravan, izbjegavajte da radite ove stvari sa partnerkom.

Pažljivo s grudima

Iako žene vole kada im muškarci dodiruju grudi, taj dodir mora biti nježan i umjeren. Svi znamo da su bradavice veoma osjetljiv dio tijela, ali ponekad ta osjetljivost može da postane iritacija. Zbog toga ne pretjerujte s dodirivanjem i fokusirajte se na druge dijelove tijela.

Ne tjerajte je na oralni seks

Ako žena ne želi ili ne voli oralni seks, to je njeno pravo i to treba da prihvatite. Ne pokušavajte da je natjerate na nešto što ne želi i ne voli.

Prebrzo postajete perverzni

Ako volite da malo pojačate strasti i akciju, to je odlično, ali se trudite da to radite postepeno. Ako odmah na početku postanete perverzna “zvijer”, vjerovatno ćete vašu partnerku izbaciti iz takta.

Ne preskačite predigru

Predigra je, i ptice znaju, veoma bitan faktor. Predigra opušta i zagreva vašu partnerku, a ako to preskočite, njoj verovatno neće biti toliko lepo i zanimljivo.

sedam pravila za muškarce
SEDAM PRAVILA ZA MUŠKARCE

Ne tjerajte je na nešto što ne želi

Ako ponekad imate neke fantazije i želje koje želite da ostvarite, prvo morate dobro porazgovarati o njima s vašom partnerkom. Ne smijete je terati na nešto šta ona ne želi, jer ćete u protivnom imati veoma loše iskustvo.

Pazite šta pričate

Prljave riječi ponekad nisu loša stvar, ali ipak obratite pažnju šta pričate i kakve riječi govorite vašoj partnerki. Nađite način da otkrijete koja mjera joj odgovara.

Ne pretvarajte se da sve znate

Muškarci često u krevetu glume alfa mužjake koji sve znaju. Vjerujte, ako nešto ne znate, one će primjetiti, tako da je bolje da se ne pretvarate.

SEDAM PRAVILA ZA MUŠKARCE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

Objavi oglas za posao
TNT RADIO

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima