back to top

Apple je predstavio 13″ i 15″ MacBook Air pogonjen M3 čipom

Apple je danas lansirao svoju najnoviju seriju MacBook Air prijenosnih računala, donoseći poboljšanja koja će revolucionirati iskustvo korisnika.

iPhone SE 4 – nalik na iPhone 14 s USB Type-C priključkom [CAD renderi]

Ovi novi modeli, koji dolaze u veličinama od 13 i 15 inča, predstavljaju iskorak u tehnologiji s ugrađenim M3 čipom, obogaćenim Wi-Fi 6E, te brojnim drugim inovativnim značajkama.

Jedna od ključnih inovacija koja se ističe je uvođenje M3 čipa. Ovaj čip donosi nevjerojatno ubrzanje performansi, čineći novi MacBook Air do 60 posto bržim od prethodnih modela s M1 čipom.

Posljednje Xiaomi MIUI ažuriranje uzrokuje zamrzavanje telefona – evo kako riješiti problem

Za korisnike koji zahtijevaju visokokvalitetne performanse, ovaj napredak će biti revolucionaran. Nadalje, zahvaljujući bržem i učinkovitijem Neural Engine-u u M3 čipu, MacBook Air postavlja novi standard za AI performanse u potrošačkim prijenosnim računalima.

2 52 5

Osim toga, poboljšana je podrška za vanjske zaslone, omogućujući korisnicima da istovremeno koriste do dva vanjska zaslona čak i kada je poklopac prijenosnog računala zatvoren. Ovo je značajno povećanje u odnosu na prethodne modele i pruža korisnicima veću fleksibilnost u radu.

Apple iCloud od 5GB sada je problem za tvrtku iz Cupertina


apple je predstavio 13" i 15" macbook air pogonjen m3 čipom

Nadalje, novi MacBook Air nudi impresivno tanak i lagan dizajn, karakterističan za ovu liniju proizvoda. S trajanjem baterije do 18 sati, korisnici mogu uživati u dugotrajnom radu bez potrebe za čestim punjenjem.


1 58

Zaslon Liquid Retina pruža izvanrednu kvalitetu slike, dok su glasovna izolacija i Načini mikrofona širokog spektra poboljšani kako bi osigurali kristalno čist zvuk tijekom audio i video poziva.

Iduća generacija Apple hardvera koristit će A18 čipove

Cijenovno, novi MacBook Air nudi izuzetnu vrijednost za svoje značajke. Modeli od 13 inča s M2 čipom dostupni su po cijeni od 999 USD, dok su modeli s M3 čipom dostupni po cijeni od 1099 USD. Za korisnike koji traže veći zaslon, model od 15 inča s M3 čipom dostupan je po cijeni od 1299 USD.


1 33

Ovom najavom, Apple je također obnovio svoju ponudu MacBook Air prijenosnih računala, uklanjajući starije modele poput M1 MacBook Aira i 15-inčnog M2 MacBook Aira.

iOS-u 17.4 unutar EU imat će progresivne web aplikacije

Ovo je značajan korak prema budućnosti, s fokusom na unaprjeđenju performansi i pružanju najnovijih tehnoloških inovacija korisnicima širom svijeta.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

Predbilježbe za nove MacBook Air modele već su dostupne od danas, a isporuke će početi od petka, 8. ožujka. S ovim novim inovacijama, MacBook Air nastavlja postavljati standarde u industriji prijenosnih računala, pružajući korisnicima nevjerojatnu kombinaciju performansi, dizajna i funkcionalnosti.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima