back to top

Sarajevski portal

Dobrodošli na sarajevski portal 033.ba, vašu destinaciju za najnovije i najsveobuhvatnije izvještavanje o lokalnim vijestima u Sarajevu.

Razumijemo važnost informiranja u današnjem svijetu koji se brzo razvija i naš tim posvećenih novinara i reportera je posvećen tome da vas drži u toku sa tačnim i nepristranim vijestima.

Naša misija

Sarajevski portal ima misiju da građanima Sarajeva prenosimo vijesti koje su važne. Nastojimo pružiti pravovremene relevantne i činjenične informacije kako bismo vam pomogli da ostanete povezani sa svojom zajednicom.

Naš cilj je osnažiti pojedince znanjem i promovirati građanski angažman kroz naše izvještavanje i vijesti iz Sarajeva.

vijesti iz sarajeva

Sveobuhvatna pokrivenost

Pokrivamo širok spektar tema uključujući lokalnu politiku poslovno obrazovanje zdravlje, sport, umjetnost i kulturu i još mnogo toga.

Od najnovijih vijesti do detaljnih sadržaja, naš tim neumorno radi kako bi vam pružio najsveobuhvatniji izvještaj o razvoju i pričama sarajevskih događaja.

O nama i našoj vezi sa zajednicom

Naša posvećenost zajednici seže dalje od izvještavanja o vijestima. Cijenimo vaš doprinos i potičemo angažman zajednice.

Pozdravljamo povratne informacije o prijedlozima priča i doprinose naših čitatelja. Zajedno možemo stvoriti platformu koja odražava bogatu tapiseriju života u Sarajevu.

Zašto odabrati sarajevski portal 033.ba

Pouzdano izvještavanje: pridržavamo se najviših etičkih standarda u novinarstvu. Provjeravamo činjenice, intervjuiramo vjerodostojne izvore i objektivno prezentiramo vijesti.

Vijesti iz Sarajeva

Naš tim lokalnih novinara ima duboko razumijevanje jedinstvenih karakteristika Sarajeva i osigurava da naše izvještavanje ima odjek u lokalnoj zajednici.

Pravovremena ažuriranja

Budite informirani s ažuriranjima u stvarnom vremenu i upozorenjima o najnovijim vijestima koja se isporučuju direktno u vašu pristiglu poštu ili putem naše web stranice i mobilne aplikacije prilagođene korisnicima.

Pristupačno i prilagođeno korisniku

Naša web stranica i mobilna aplikacija dizajnirani su da omoguće besprijekoran pristup novinskim člancima, video galerijama fotografija i interaktivnim funkcijama.

Zanimljiv sadržaj

Osim vijesti, nudimo tekstove koji izazivaju razmišljanje, pronicljive intervjue i zadivljujuće sadržaje koji obogaćuju vaše razumijevanje istorije kulture Sarajeva i ljudi. 033.ba portal dio je TNT grupacije.

vijesti iz sarajeva sarajevski portal 033.ba

OGLAŠAVANJE

Kontakt Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@033.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222