back to top

“Bilo mi je čudno da ja to pjevam”: Prija jedva pristala da snimi jedan od svojih najvećih hitova, bivši političar umiješao prste

Aleksandra Prijović danas slavi za najveću mladu zvijezda koja ne prestaje da puni dvorane širom regiona.

Međutim, iza njenog uspjeha stoji višegodišnji rad i trud koji je dostigao vrhunac sa posljednja dva albuma koji su vinuli pjevačicu u sam vrh estrade.

Iako danas ima iza sebe veliki broj hitova, Aleksandra je svojevremeno priznala kako na prvo slušanje nije vjerovala u pjesmu „Totalna anestezija“ koja je ostavila veliki pečat na njenu karijeru.

– Otišla sam u studio po Filipovoj preporuci i kada sam čula pjesmu bilo mi je čudno da ja kao narodnjak pjevam „Totalnu anesteziju“ , nije mi išlo uz mene. Međutim, kada sam je otpjevala pjesmu rekla sam da je to to i da je snimam – ispričala je jednom prilikom Prija za Grand.

Da je bila u pravu kada je poslušala sebe i snimila ovaj hit svjedoči i činjenica da je za samo nedjelju dana od objavljivanja ova numera brojala čak tri miliona pregleda, kao da je publika ne njenom prvom nastupu nakon premijere uglas pjevala sa njom od riječi do riječi.

– Iskreno, nisam očekivala. Iako su mi kolege govorile da nakon hita ide opet hit… Očekivala sam da će dobro da prođe, ali da će poslije tako malo vremena da odjekne, bila sam u šoku, toliko sam bila srećna da ne mogu da opišem- iskrena je bila Prijovićka za koju je ovaj hit napisao Saša Milošević Mare koji je ujedno uradio i aranžman, dok bivši političar Mlađan Dinkić potpisuje muziku.

Mnogi su tada spekulisali da je za ovu pjesmu Prija potrošila čak sedam hiljada evra, ali ove navode su kako autori pjesme tako i pjevačica oštro demantovali ne želeći da govore javno o ciframa.

Podsjećamo, nakon velikog uspjeha turneje „Od istoka do zapada“ koju je započela u septembru prošle godine, Prija je nastavila sa nizom koncerata u regionu koje rasprodaje nevjerovatnom brzinom, a nedavno je progovorila o podršci porodice.

– Ja bez svoje porodice ne ide nigdje. Rekla sam im da bih voljela da svako od njih bude na svakom mom koncertu. Oni su zaista uložili i vjerovali u ono što sam radila i kada sam bila mala i kada niko nije vjerovao. I sada kada je došao trenutak da imam svoju prvu koncertnu turneju, nisam željela da u nijedan grad dođem bez njih. I oni su sada svuda pored mene– rekla je Aleksandra.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima