Bivša djevojka Matthewa Perryja vjeruje da je glumac bio nadrogiran prije smrti

Bivša djevojka Matthewa Perryja Kayti Edwards nedavno se oglasila o glumčevoj smrti rekavši da ne vjeruje da se on tek tako utopio u jacuzziju.

Naime, ona misli da se Matthew Perry drogirao te da je to ujedno i uzrok njegove smrti. Za medije je objasnila kako je Perry neposredno prije smrti na društvenim mrežama koristio svoj alter ego pod nazivom “Mattman”, što je za nju bio znak da bi mogao biti napušen. Također tvrdi da je imao tendenciju da želi biti u vodi kad je bio napušen.

“One objave gdje se predstavlja kao Mattmanom nije bilo nešto što je učinio dok je bio trijezan. Tako bi se predstavljao kada je bio nadrogiran i imao osjećaj da je nepobjediv. Bila sam u blizini kad se drogirao, a kad bih rekala da bi možda trebao malo smiriti drogu, rekao bi ‘Ne, ja sam Mattman'”, objasnila je.

Iako u prvim toksikološkim izvještajima nije pronađeno ništa što bi upućivali na fentanil ili metamfetamin, uzrok smrti još uvijek nije potvrđen. Jedino što je pronađeno su lijekovi koji su mu bili prepisani, a to je uključivalo lijekove za depresiju i anksioznost te plućnu bolest koja je Perryju uzrokovala probleme s disanjem.

“Poznajem Matthewa i znam da se ne bi tek tako utopio. Mislim da je možda uzimao tablete koje su mu ugrozile život. Rekli su da na mjestu događaja nije bilo lijekova protiv bolova na recept, što me ne čudi jer nije ostavio drogu. Bio je paranoičan i sve bi uzeo, tako da nije bilo dokaza”, objasnila je Kayti Edwards

Inače, Edwards je bila u vezi s Perryjem 2006. godine, a do 2011. godine je radila kao njegova asistentica te tvrdi da su bili u jako dobrim odnosima. Interesantno je da je njegov bliski prijatelj za medije rekao kako je vidio Perryja nekoliko dana prije smrti i da je izgledao sasvim normalno i pozitivno. No, Edwards je sigurna da nešto nije bilo uredu s njegovim ponašanjem.

pressmediabih.com

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima