back to top

Concentrix + Webhelp nastavlja zapošljavanje u Sarajevu – Udruženje mreža za izgradnju mira

Concentrix + Webhelp, vodeća svjetska kompanija za korisničko iskustvo (CX), rješenja i tehnologiju, nastavlja da širi poslovanje na teritoriji BiH.

Concentrix + Webhelp, vodeća svjetska kompanija za korisničko iskustvo (CX), rješenja i tehnologiju, nastavlja da širi poslovanje na teritoriji BiH. Kako navode iz predstavništva za našu zemlju, tokom ovog ciklusa zapošljavanja cilj im je da prošire tim na više od 200 stručnjaka za korisničko iskustvo.

Oliver Derler, CEO Concentrix + Webhelp Balkan, ističe da je Bosna i Hercegovina veoma perspektivno tržište zbog svoje multikulturalnosti, visokog stepena obrazovanja u društvu i dobre povezanosti sa Evropom.

U ovom ciklusu zapošljavanja fokus je na proširenju tima koji će brojati više od 200 ljudi. Tu, prije svega, govorimo o poznavaocima njemačkog jezika i našoj bosanskohercegovačkoj kancelariji. Imajući u vidu da je mreža naših usluga razvijena po cijelom svijetu, zadovoljstvo mi je što mogu da kažem da stručnjaci iz BiH već rade na velikim i važnim globalnim projektima“, napominje Derler.

Concentrix + Webhelp zapošljava savjetnike koji dobro poznaju govorni i pisani njemački jezik. Osim izuzetne mogućnosti za unaprjeđenje i konstantno usavršavanje, ova pozicija nudi bonus dobrodošlice i sales bonus ovisno o projektu, performance bonus, parcijalnu naknadu troškova za vrtić i rad na neodređeno od prvog dana.

Više informacija o mogućnostima za zaposlenje možeš pronaći OVDJE.

concentrix + webhelp nastavlja zapošljavanje u sarajevu – udruženje mreža za izgradnju mira

Concentrix + Webhelp posluje u više od 70 zemalja širom svijeta, a već godinu dana uspješno posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Lider je u oblasti korisničkog iskustva i pruža usluge u brojnim industrijama uključujući tehnologiju i potrošačku elektroniku, maloprodaju, putovanja, e-trgovinu, bankarske, finansijske usluge i osiguranja, zdravstvenu zaštitu, komunikacije i medije, automobilsku industriju, energetiku i javni sektor.

Virtuelnu office turu pogledajte u videu.

Benjamin Kadić, osnivač i direktor najveće regionalne agencije za regrutaciju Popcorn Recruiters, ističe da je zadovoljan produbljivanjem saradnje globalne privrede sa privredom u Bosni i Hercegovini.

Ovakva vrsta investicije dodatno povezuje Bosnu i Hercegovinu sa svijetom i potvrđuje činjenicu da je naša zemlja dobar izbor kad su u pitanju investicije multinacionalnih kompanija. Concentrix + Webhelp kreira multidisciplinarna rješenja u najrazličitijim industrijama i omogućava da se njihovi stručnjaci oprobaju u brojnim sektorima među kojima su telekomunikacije, elektronika i druge“, kaže Kadić.concentrix + webhelp nastavlja zapošljavanje u sarajevu – udruženje mreža za izgradnju mira

Iz Concentrix + Webhelp-a ističu da im je, pored daljeg investiranja u razvoj poslovanja, jako važna i komunikacija sa zajednicom. Zbog toga rado podržavaju inicijative kao što je trka za podizanje svijesti o važnosti ženskog zdravlja Race for the cure, Audi B2B trka za podizanje svijesti o zdravlju uposlenika i učestvuju na događajima kao što su Regionalni sajam poslova i STARfest.

Poslovni pristup Concentrix + Webhelp-a je takav da uvijek stavljamo naše Game- changere na prvo mjesto. Zbog toga nam je važno da reagujemo na njihove inicijative, da se uključimo u zajednicu i podržimo njihove želje za angažovanjem“, zaključuje Oliver Derler.

lonac.prowww.mreza-mira.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima