back to top

DADILJA POZNATOG PJEVAČA OTKRILA NJEGOVE PRLJAVE TAJNE: Svi su znali da ga je varala

Supruga srpskog pjevača Slobodana Radanovića, Jelena Radanović, ponovno je u centru pažnje. O pjevačevoj odabranici za Kurir je jučer progovorila žena njenog bivšeg supruga, a sada se oglasila i dadilja koja je nekad radila kod nje.

Ona tvrdi da je Jelena varala tadašnjeg supruga I. M. s pjevačem za kojeg se kasnije i udala.

‘Svi su u porodici znali da je Jelena bila u tajnoj vezi sa Slobom dok je bila u braku s bivšim mužem, samo on ne. Mislila sam da izlazi s prijateljicama dok nisam shvatila da se zapravo viđa s pjevačem. Suprug joj je sve omogućio, a ona je radila što je htjela. Jednom mi je rekla da ide kod liječnika, a poslije sam bluzu koju je tog dana obukla prepoznala na fotkama sa Slobom koje su nastale baš u tom periodu. Znači da nije bila kod doktora, već se vidjela s Radanovićem. Recimo, I. je plaćao kartu da bi ona iz Barcelone dolazila za Srbiju da bude sa Slobom, a to čovjek nije ni znao. Stalno je pričala da je boli glava kad I. treba doći kući. Kad je izlazila u provod, govorila mi je, ako njen muž zove, da se nikako ne javim na telefon, da ispadne da spavamo. Mislila sam kako da se ne javim čovjeku gazdi kuće koji me plaća, ali nisam smjela’, tvrdi dadilja pa nastavlja:

DADILJA POZNATOG PJEVAČA OTKRILA NJEGOVE PRLJAVE TAJNE: Svi su znali da ga je varala

‘Kada smo otišli za Barcelonu, došla bi i njena obitelj, gostili su se gala. Vidim ja neka frka, kad I. dolazi s posla. Punica trči u papučama do sobe gdje se Jelena zatvorila i satima ne izlazi da bi joj dojavila da muž dolazi. Sve vrijeme je pričala sa Slobom, a majka joj je dojavljivala kada I. dolazi. I otac i sestra, ma svi su je pokrivali, samo su se pravili blesavi. Htjeli su I. zadržati kao zlatnu koku. Sjedila je na dvije stolice zbog financija i svega ostalog.’

Kurirovci su pozvali Jelenu koja je imala komentar na izjave dadilje.

‘U ‘Snjeguljici’ nedostaju samo patuljci. Jučer je bila žena, koja se vašoj redakciji predstavila lažnim imenom, danas dadilja, a nadamo se da će se sutra oglasiti princ na bijelom konju’, rekla je Jelena kroz osmijeh.

DADILJA POZNATOG PJEVAČA IZNIJELA PRLJAVE TAJNE: Svi su znali da ga je varala Express.

Izvor: ( express.ba / 033.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima