back to top

DOTAKLA DNO, PA SE VRATILA: Pjevačica progovorila o povratku u majčin dom nakon zlostavljanja u braku

Pjevačica Melani Braun, najpoznatija kao bivša  članica grupe “Spajs grls”, koja je bankrotirala prije nekoliko godina, nakon što je izašla iz nasilnog braka, napustila je Kaliforniju i vratila se kući u Lids u bungalov svoje majke.

Pjevačica (48) kaže da je, dok je dok se osjećala veoma moćno kao žena, bila u nemoćnoj situaciji nakon zlostavljanja, prenosi BBC.

Odluku da se vrati kući donijela je dok su “Spajs grls” oduševljavale Veliku Britaniju na rasprodanoj turneji 2019. godine.

Iako su nastupi bili profitabilni, Braun je morala da plaća sudske troškove i novac bivšem mužu Stivenu Belafonteu, za kojeg je tvrdila da je zlostavljao.

– Nisam bila samo emocionalno i fizički zlostavljana, bilo sam i finansijski zlostavljanja. Nisam shvatala da nemam toliko novca koliko sam mislila da imam. Tako da sam bukvalno morala da jedem skromnu pitu, da živim sa svojom mamom – rekla je ona.

mel b gostuje u emisiji
FOTO: FALLONTONIGHT/YOUTUBE/SCREENSHOT

Belafonte, filmski producent, više puta je demantovao tvrdnje koje je pjevačica iznijela protiv njega.

Postigli su nagodbu van suda 2017. godine, a njihov razvod je okončan godinu dana kasnije.

Kao dio nagodbe, ona je morala da plati Belafonteu paušalni iznos od 350.000 dolara plus 5.000 dolara mjesečno kao izdržavanje za njihovu kćerku Medison.

Pjevačica, koja je govorila o svom životu nakon zlostavljanja u svojoj knjizi “Brutalno pošten”, kaže da joj je povratak u Lids definitivno pomogao da stane na noge.

Mel je u februaru na Instagramu objavila da je nakon “krvavo napornog rada” koji je trajao više od pet godina konačno mogla da kupi svoj dom.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima