back to top

FK Sarajevo je zvanično otpustio sportskog direktora, poznat razlog takve situacije! – SPORTSKE VIJESTI

Upravni odbor FK Sarajevo i Mattias Leterme v.d. direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, u proteklom periodu detaljno su analizirali rad Senijada Ibričića na poziciji sportskog direktora FK Sarajevo, te su donijeli odluku o jednostranom raskidu ugovora o saradnji, zvanično je potvrđeno iz ovog sarajevskog kluba.

“Upravni odbor FK Sarajevo i Mattias Leterme v.d. direktor Fudbalskog kluba Sarajevo u proteklom periodu detaljno su analizirali rad Senijada Ibričića na poziciji sportskog direktora FK Sarajevo, te su donijeli odluku o jednostranom raskidu ugovora o saradnji.

Upravni odbor i v.d. direktor zajedničkog su stava da je ova odluka u najboljem interesu FK Sarajevo, uvažavajući vrijednosti FK Sarajevo i želju za ostvarenjem postavljenih srednjoročnih i dugoročnih ciljeva FK Sarajevo.

Rukovodstvo kluba nastavlja aktivnosti na analizi protekle sezone, postignutih rezultata u WWIN Ligi i Kupu Bosne i Hercegovine, kao i generalnog funkcioniranja FK Sarajevo, nakon čega će biti donijete adekvatne odluke.

FK Sarajevo ostaje posvećen ostvarenju vizije stvaranja modernog i uspješnog evropskog kluba u skladu sa tradicijom FK Sarajevo i očekivanjima naših navijača.” – navodi se iz FK Sarajevo.

Izvor: ( sportskevijesti.com / 033.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima