FONDACIJA ZA UNAPREĐENJE OBRAZOVANJA I KULTURE “IZVOR NADE” SARAJEVO – Udruženje mreža za izgradnju mira

Adresa: Butmirska cesta 18d, 71000 Sarajevo; ID broj: 4201535470006

Mini škola kodiranja vol 4.

Poziv za učenike/ce srednjih škola!

Za buduće kreatore IT budućnosti!

Jeste li spremni za zimski izazov? Ako ste znatiželjni, kreativni i željni istraživanja svijeta tehnologije, imamo nešto posebno za vas!

Šta vas čeka na našem digitalnom putovanju?

Saznat ćete tajne kodiranja kroz zabavne i interaktivne projekte. Imat ćete priliku ovladati jezicima kao što su HTML, CSS i Java, a sve to uz podršku iskusnih mentora spremnih podijeliti svoje znanje.

Ali nije riječ samo o kodiranju! Upoznat ćete predstavnike vodećih IT kompanija koji će vam otkriti sve mogućnosti koje tehnološki svijet nudi. Inspirisat će vas svojim pričama uspjeha i pružiti vam uvid u raznolike staze karijere koje možete istražiti.

Očekujte super nagrade za najkreativnije učesnike, priliku za prijateljstava, i naravno, uzbudljivo putovanje u svijet tehnologije! Program se u potpunosti održava online, putem Google Meet platforme.

Prijave su otvorene do 14. februara 2024. do 23:59.

LINK za dodatne informacije: https://izvornade.com/mini-skola-kodiranja-2024/ Više o organizatorima:

Fondacija Izvor nade, sa sjedištem na Ilidži, je humanitarna/neprofitna institucija nastala građanskom incijativom da se građani BiH motiviraju na dobrovoljni rad i zalaganje u organizaciji dodatnih mogućnosti za mlade ljude, koje će ih motivirati na intenzivni rad na vlastitom usavršavanju (formalno i neformalno obrazovanje) te da kao takvi pruže svoj dobrovoljni doprinos zajednici. Fondacija posjeduje privatni studentski dom, te pored aktivizma stipendira mlade kroz smještaj i druge usluge.

Zima je ovdje, vrijeme je da krenete u avanturu kodiranja! 🌨💻

www.mreza-mira.net

Objavi oglas za posao
TNT RADIO

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima