Hitna mjera za Seju Kalača: Evo koju kaznu je dobio pjevač nakon prijetnje smrću vlasnici kafane

Pjevaču Seji Kalaču Opštinsko državno tužilaštvo u Novom Zagrebu je poslije prijave Sonje Jović za prijetnje smrću, izrekao hitnu mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa ugostiteljkom.

Ova informacija potvrđena je za Grand od strane Sonje Jović koja je našoj redakciji dostavila i riješenje.

Prema zvaničnim informacijama koje je Grand dobio, vlasnica kafane Sonja Jović je Seja Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici Novi Zagreb zbog uznemiravanja i prijetnji smrću, nakon čega su pjevaču određene mjere opreza koje podrazumijevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije.

Ukoliko Sejo prekrši riješenje, očekuje ga zatvorska kazna.

Kazna za Seja Kalača?

U slučaju ne pridržavanja mjera opreza iste će se zamijeniti istražnim zatvorom, stoji u riješenju Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu.

Tokom ispitivanja u policiji, osumnjičeni Sejo Kalač porekao je kazneno djelo za koje se tereti i naveo da se te noći nalazio u kafiću u blizini Sonjine kuće koju je njegova supruga prodala bez njegovog odobrenja, a potom otišao do Sonje kako bi istu nekretninu vidio, kao i da je tom prilikom Sonja vikala na njega i psovala ga.

Pjevač tvrdi da Sonji nije prijetio, kao i da nije bio u alkoholisanom stanju i da je te večeri popio samo dva piva.

Sejo je na ispitivanju pred dežurnom zamjenicom tužioca priznao da je Sonji opsovao majku, ali da joj nije prijetio bombama i smrću, kao što ona tvrdi.

Za Grand oglasila se i Sonja Jović i istakla da je zadovoljna riješenjem tužilaštva.

– Sad mogu mirno da spavam– rekla je ugostiteljka iz Zagreba i osvrnula se na demant koji je Sejo dao za Grand.

– Nalupetao se gluposti. Hoće da ga ostavim na miru pred mojim vratima i da budem popularna preko njegovog imena, sramota– dodala je Sonja za Grand.

Podsjetimo, vlasnica kafane optužila je pjevača da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je prijetio smrću, kao i da je nazvao četničkom kurvom.

-Sejo je došao taksijem mrtav pijan, uralao je da mu vratim kuću,nazivao me je četničkom kur*om, ali je pas bio pušten, pa nije mogao da uđe. Pljunuo je psa i gađao ga flašicom konjaka, ili šta je već pio. Ja sam zvala policiju zbog prijetnji i uvreda, ali dok su oni došli, seo je u taksi i otišao– rekla je Zagrepčanka.

Ona je dodala da je naredni pokušaj zastrašivanja od strane pevača bio ove godine u maju.

– Nakon nastupa je došao u deset uveče, bio je mrtav pijan. Vrijeđao me je, govorio da će me iseliti i da ću sve da mu vratim, ali psi su bili u dvorištu pa nije mogao da uđe. Tog dana je dolazio tri puta, u deset uveče, u četiri ujutru, pa u šest. Posle toga sam otišla u policiju i prijavila-rekla je za Grand i potvrdila da su pretnje nastavljene samo dva meseca kasnije.

– Po lavežu svojih pasa sam shvatila da se nešto dešava u dvorištu. Izašla sam i samo sam čula riječi „Ubiću te, sve ću zapaliti, zaklaću te, kur*o četnička“. Odmah sam pozvala policiju i htjela sam da snimim njegove prijetnje telefonom, ali kako sam izvadila mobilni, tako je prestao. Policija je ubrzo došla, možda pola sata nakon što je on otišao i rekli su mi da podnesem krivičnu prijavu jer su to ozbiljne prijetnje smrću. Tako da sam to uradila-istakla je Jović.

pressmediabih.com

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima