back to top

Huawei Pura 70 Ultra kralj mobilne fotografije

DXOMARK, proveo je detaljnu analizu kamere Huawei Pura 70 Ultra kako bi ocijenio njene performanse u fotografiranju, snimanju videa i kvaliteti zuma. Ovaj članak pruža uvid u kako se uređaj pokazao u različitim testnim scenarijima, koji su dizajnirani da simuliraju uobičajene uvjete korištenja.

Ključne specifikacije kamere Huawei Pura 70 Ultra:

  • Primarna kamera: 50MP s 1″ senzorom, objektivom promjenjive blende f/1.6-4.0, DualPD autofokusom i stabilizacijom slike pomicanjem senzora.
  • Ultra-široka kamera: 40MP s objektivom blende f/2.2 i QuadPD autofokusom.
  • Telefoto kamera: 50MP s objektivom blende f/2.1, QuadPD autofokusom i OIS stabilizacijom.

Performanse fotografiranja:

Huawei Pura 70 Ultra postigao je impresivne rezultate zahvaljujući svojoj primarnoj kameri opremljenoj velikim 1” senzorom i objektivom s promjenjivom blendom. Ova kombinacija omogućila je iznimnu kreativnu fleksibilnost i prilagodljivost dubine polja, rijetko viđenu u svijetu pametnih telefona.

Fotografije su prikazivale živopisne boje i izražajan kontrast kada se pregledaju na HDR zaslonu, s širokim dinamičkim rasponom i preciznom izloženošću lica, što je rezultiralo ugodnim portretima. Autofokus kamere bio je brz i pouzdan, a uređaj je uspješno balansirao između smanjenja šuma i očuvanja teksture detalja.

– Advertisement –

Izazovi u videu:

Iako su performanse videa bile općenito dobre, DXOMARK testeri su zabilježili neke manje probleme kao što su povremeni šum u situacijama slabog svjetla te blage nestabilnosti boja. Stabilizacija videa bila je efikasna, ali su primijećene manje razlike u oštrini između pojedinih kadrova u različitim uvjetima osvjetljenja.

Performanse zuma i makro snimanja:

Huawei Pura 70 Ultra je također impresionirao u kategorijama telefoto i ultra-širokokutnih snimaka, pružajući detaljne slike s efektivnim smanjenjem šuma i dobrim balansom bijele.


2 1

U makro načinu, kamera je koristila široki otvor blende i kratku fokalnu udaljenost telefoto kamere, čime su makro snimke bile detaljne s lijepim kompresijama perspektive.

Zaključak:

Huawei Pura 70 Ultra je, prema DXOMARK testovima, postavio nove standarde u industriji pametnih telefona u pogledu kvalitete kamere. Ovaj model nije samo pokazao izvanredne performanse u osnovnim fotografijama, već i u specijaliziranim načinima kao što su zoom i makro, čime je zasluženo zauzeo mjesto među najboljim uređajima na tržištu.

DXOMARK ističe da Huawei Pura 70 Ultra predstavlja izuzetan izbor za korisnike koji traže vrhunsku kvalitetu slike u raznolikim fotografijama i video scenarijima.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima