back to top

Infinix Note 40 serija otkriva rendere prije zvaničnog lansiranja sutra

Sutradan (18.03.2024.) će biti predstavljena serija Infinix Note 40. Ova serija je privukla pažnju ljubitelja tehnologije i mobilnih uređaja širom svijeta. Prije samog lansiranja, javnost je imala uvid u kompletni dizajn Note 40 i Note 40 Pro putem novih curenja rendera, koji su otkrili detalje sa prednje i stražnje strane ovih uređaja.

Android 15 donosi značajku “Arhiviranje aplikacija” – koja štedi memoriju

Renderi, objavljeni putem poznatog tipstera Paras Guglanija na X (ranije poznat kao Twitter), pružaju autentičan uvid u estetiku i funkcionalnost ovih telefona.

Analizirajući slike, primijećujemo da osnovni model ima ravan AMOLED ekran na prednjoj strani, dok stražnja strana ističe prisustvo tri senzora slike u velikom kamernom otoku, upotpunjenom LED bljeskalicom. S druge strane, Note 40 Pro dolazi s zakrivljenim AMOLED ekranom na prednjoj strani, dok su postavke kamere na stražnjoj strani slične onima kod osnovnog modela.

2 15

Paras Guglani je otkrio neke specifikacije ovih uređaja. Standardni model će imati 45W žično brzo punjenje, dok Pro varijanta donosi impresivnih 70W žično brzo punjenje.

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom na tržištu

Oba uređaja podržavaju 4G povezivost i opremljeni su MediaTek Helio G99 SoC-om, što će pružiti korisnicima fluidno iskustvo prilikom korištenja različitih aplikacija i igara. Također, ističe se primarna kamera od 108 megapiksela na stražnjoj strani, za snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa.

3 12

Važno je napomenuti da su oba modela ocijenjena IP54, što znači da su otporna na vodu i prašinu, tako da korisnici mogu biti sigurni u različitim okruženjima.

Xiaomi Pad 6 neće dobiti Android 15, iako je hardverski podržan


infinix note 40 serija otkriva rendere prije zvaničnog lansiranja sutra

Također, dostupna je impresivna interna memorija od 256 GB, što će omogućiti korisnicima pohranu velikih količina sadržaja bez brige o nedostatku prostora.

YouTube Premium sada dostupan u još deset zemalja

Sve navedene karakteristike serije Infinix Note 40 su u skladu s prethodnim izvješćima koja su obuhvatila cijeli popis specifikacija ovih mobilnih uređaja.

Samsung Galaxy A55 i A35 5G su dostupni u pretprodaji, uz poklon Galaxy Buds FE

Svi ovi elementi čine Note 40 i Note 40 Pro atraktivnim izborom za korisnike koji traže izvanredne performanse, estetiku i funkcionalnost u svijetu pametnih telefona. Očekuje se s nestrpljenjem lansiranje ovih uređaja diljem svijeta, sa nadom da će Infinix nastaviti sa pružanjem visokokvalitetnih mobilnih rješenja.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima