back to top

Infinix Note 40 serija sa zakrivljenim OLED ekranima i 108MP kamerama sada dostupna kupcima.

Infinixova nova serija Note 40 ističe se impresivnim karakteristikama koje pružaju vrhunsko iskustvo korisnicima. Infinix postavlja visoke standarde u mobilnoj tehnologiji s ovom serijom, donoseći inovacije i performanse potrebne za moderno korištenje pametnih telefona.

Pre lansiranja, Infinix Note 40 serija već donosi rendere.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Note 40 serije je veliki AMOLED zaslon od 120 Hz koji je dostupan na svim modelima. Ovi zakrivljeni zasloni pružaju nevjerojatno fluidno iskustvo korištenja sa živopisnim bojama i oštrim slikama.

S visokom osvježavajućom stopom od 120 Hz, svaki pokret na zaslonu izgleda besprijekorno glatko, što čini gledanje sadržaja i navigaciju iznimno ugodnima.

Kamere su također ključne karakteristike Note 40 serije, posebno s impresivnim senzorima od 108 MP, većina opremljena tehnologijom OIS (optička stabilizacija slike).

Ova kombinacija omogućuje korisnicima da snimaju vrhunske fotografije s izvanrednom oštrinom i detaljima, čak i pri slabom osvjetljenju ili tijekom pokreta. S dodatnim funkcijama poput senzorskog zumiranja, korisnici mogu istražiti kreativne mogućnosti fotografiranja na novi način.

Svi modeli u seriji također nude brzo žično punjenje i kompatibilni su s novim magnetskim bežičnim sustavom punjenja tvrtke. Ovaj inovativni sustav omogućuje korisnicima praktično punjenje svojih uređaja bez potrebe za kabelima, a posebno je impresivna mogućnost bežičnog punjenja od 20 W. Sustav također podržava obrnuto žično i bežično punjenje, pružajući dodatnu fleksibilnost i praktičnost.

Kada je riječ o performansama, Infinix Note 40 Pro+ 5G se ističe kao vrhunski uređaj s moćnim Dimensity 7020 čipsetom i do 12 GB RAM-a. Ovaj model donosi nevjerojatno brze performanse i glatko iskustvo korisničkog sučelja, uz podršku za 5G vezu za brzo preuzimanje i streaming sadržaja. Dodatno, Infinix je uveo svoj prvi vlastiti čip za upravljanje napajanjem, Cheetah X1, koji osigurava učinkovito upravljanje baterijom i brze punjenje.


18 1


infinix note 40 serija sa zakrivljenim oled ekranima i 108mp kamerama sada dostupna kupcima.

Dizajn serije Note 40 kombinira funkcionalnost i estetiku, nudeći korisnicima izbor između različitih boja i materijala kućišta. Opcije poput Vintage Green s zelenom stražnjom stranom od umjetne kože ili Obsidian Black s teksturiranim crnim mramorom omogućuju korisnicima da personaliziraju svoj uređaj prema vlastitom ukusu.

Uz sve ove impresivne značajke, serija Infinix Note 40 postavlja nove standarde u mobilnoj tehnologiji i pruža vrhunsko iskustvo korisnicima širom svijeta.


21

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima