back to top

Inscenirala je otmicu sina kako bi od muža dobila otkupninu

Majka iz Kolumbije optužena je da je inscenirala otmicu sina kako bi od supruga dobila otkupninu, tj. dječakov otac! U nedjelju navečer, 12. studenog, vijesti o dječaku otetom u Caribbean Verdeu, …

južno od Barranquille, u Kolumbiji, počeo se širiti poput šumskog požara. Dvogodišnjak je očito oteo ravno iz ruku svoje nemoćne majke dok je hodala ulicom.

Dvojica napadača s kacigama prišla su ženi na motociklima, zastrašili je, a zatim se odvezli s djetetom. Kada je policija stigla na lice mjesta, počela je ispitivati ​​ženu o tome što se dogodilo, a lociranje maloljetnice postalo je najveći prioritet.

Nije prošlo dugo prije nego što je netko prijavio prisutnost djeteta koje odgovara opisu žrtve otmice u stanu Caribe Verde. Policijska ekipa upala je u stan, no umjesto maskiranih napadača, dječaka je zatekla na čuvanje majčina prijateljica…

Oko ponoći žena je nazvala policiju i prijavila da je njezin 17-godišnji sin došao kući s dječakom koji odgovara opisu žrtve.

Nakon ispitivanja mladića policija je doznala da je on prijatelj dječakove majke te da ga je ona zamolila da se nekoliko dana brine o dječaku jer je od dječakova oca pokušala iznuditi 60 milijuna pezosa (14.700 dolara). , tj. njen suprug.

Nejasno je jesu li dječakovi roditelji još uvijek bili zajedno u vrijeme inscenirane otmice ili je žena morala od oca tražiti otkupninu. Kolumbijski mediji javljaju da se dvogodišnjak trenutno nalazi na brizi svog oca, dok majka čeka svoju optužbu u zatvoru

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

inscenirala je otmicu sina kako bi od muža dobila otkupninuinscenirala je otmicu sina kako bi od muža dobila otkupninu


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima