back to top

ISPLIVAVAJU JEZIVI DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA! MARTINA I LAV OTROVALI DJECU, ALI OVO JE INSPEKTORE NAJVIŠE ZAČUDILO

Polako se pojavljuju rezultati obdukcije koji su doveli do podataka kako su djeca ubijena, šta su supružnici imali u krvi, ali sve je i dalje prekriveno velom misterije zato što nadležni ne mogu da utvrde najvažniju stvar u istrazi, a to je motiv.

Podsjetimo, zločin se dogodio 1. marta kada je otkriveno da je dvoje mladih skočilo sa 17. sprata solitera, a tek sutradan se saznalo da su za sobom ostavili svoju mrtvu djecu u kući u Petrovaradinu gde su živjeli kao podstanari.

Tada se još nije znao uzrok smrti mališana niti ko ih je mogao ubiti, ali je sumnja odmah pala na roditelje koji su, kako su tada pričale komšije, bili čudni i povučeni.

Ubrzo su isplivali i detalji o privatnom životu bračnog para koji je, prema riječima komšija i poznanika, živio usamljeno, bez prijatelja, a čak ni sa svojim porodicama nisu bili u dobrim odnosima. Sve to su potvrdile komšije koje su ih rijetko viđale, a potom i Martinini rođaci budući da najbliži članovi njihovih porodica nisu htjeli da razgovaraju sa novinarima.

Martinina rodica kratko je rekla da za sve krive njenog supruga Lava i da ju je na neki način natjerao to da urade. Prema saznanjima, obistinile su se stravične sumnje da su za smrt djece Lava i Martine P. S. krivi upravo oni, a to su pokazali dosadašnji rezultati istrage koja je obuhvatila toksikološke nalaze obdukcije djece.

– Toksikološki nalazi pokazali su da je u tijelima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao vjerovatno da bude uzrok smrti djece. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još vještači koliki je procenat nađen u tijelima i koliko je mogao štete da nanese djeci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana – priča izvor upoznat sa tokom istrage koja je još u toku.

Dodaje da je istragom utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo “treće lice” ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali djecu ili je to učinio Lav ili Martina kod kojih je obdukcijom pronađen alkohol u krvi.

Ono što najviše interesuje istražne organe jeste motiv gnusnog zločina koji za sada može samo da se nagađa. Jedan trag o mogućem motivu ubistva i samoubistva vodi ka pripadnosti nekoj sekti što se i dalje utvrđuje. Klupko jezivog zločina polako se odmotava a kako se saznaje, Lav i Martina su sve detaljno isplanirali tako da sve liči na scenario za neki horor film a dokazi se kriju u kompjuteru i telefonima osumnjičenih, koji su također obuhvaćeni vještačenjem.

– Provjerom kompjutera i telefona Lava i Martine došli smo do uznemirujućih rezultata. Historija pretrage po internetu pokazala je da su danima prije tragedije pretraživali kojim supstancama se može neko otrovati i kako se to može uraditi, a “guglali” su i “visoke zgrade u Novom Sadu” vjerovatno planirajući sa koje će skočiti. Ti podaci nagone na zaključak da je sve unapred planirano ali i tu moramo imati zadršku, jer ne možemo dokazati da li je samo jedno krivo za tragediju ili su počinioci oba roditelja – ističe sagovornik.

Istraga se nastavlja – jezivi simboli na zidovima kuće

isplivavaju jezivi detalji strašnog zločina! martina i lav otrovali djecu, ali ovo je inspektore najviše začudilo
ISPLIVAVAJU JEZIVI DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA! MARTINA I LAV OTROVALI DJECU, ALI OVO JE INSPEKTORE NAJVIŠE ZAČUDILO

Prema njegovim riječima, vještačenje kompjutera i telefona se nastavlja kako bi se utvrdilo da li je za ovaj zločin odgovorna ideologija neke sekte.

– Utvrđuje se da li je neki koncept sekte uticao na ovako strašan zločin i tragediju i da li ima, u žargonu, “sektaških elemenata” zločina. Tome se pristupa veoma ozbiljno i u saradnji sa konsultantima i ekspertima na tu temu tako da ne bi dolazilo do uznemirenja javnosti do kraja istrage neće se precizno znati da li postoji i takvo nešto – objašnjava sagovornik.

Inače, zidovi u dnevnoj sobi kuće u kojoj su Lav i Martina živjeli sa djecom bili su iscrtani egipatskim simbolima među kojima se ističu oni o zagrobnom životu.

Bez obzira na to što nisu bili u dobrim odnosima, Martinini roditelju su preuzeli tijela svoje kćerke i unučića i sahranili ih u Bačkom Petrovcu u prisustvu rodbine i prijatelja.

Za razliku od Martine i nesretne djece, Lavova porodica je preuzela tijelo tek nakon nekoliko dana po završetku obdukcije i on je sahranjen u Beogradu a pogrebu nije prisustvovao skoro niko.

The post ISPLIVAVAJU JEZIVI DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA! MARTINA I LAV OTROVALI DJECU, ALI OVO JE INSPEKTORE NAJVIŠE ZAČUDILO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima