back to top

“Još pamtim kako je gledao za mnom, KAO DA JE ZNAO”: Snežana Đurišić otkrila koje su bile posljednje riječi njenog supruga pred smrt

Pjevačica Snežana Đurišić bila je 36 godina u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem, a pjevačica je otkrila da ju je neposredno pred smrt suprug dovezao na posao.

Snežana Đurišić je prepričala kako je tekao njihov posljednji razgovor, a kako kaže, uvjerena je da je Slobodan predosjetio svoju smrt.

– Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gdje je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: ‘Javi se’ i više ga nisam vidjela. Da stvar bude još surovija, i naša djeca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče prije tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog svijeta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pjevam. Sutra uveče ga nije bilo.Sigurna sam da je predosjetio šta će se desiti. Djeca su mi tada toliko pomogla da mislim da toga nisu ni svjesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti – rekla je svojevremeno Snežana za Espreso.

Snežana je otkrila da je bila maloljetna kada je zavoljela svog supruga, te da je pobjegla kako bi bila sa njim.

– Bila sam maloljetna, pa sam morala da sačekam da napunim 18 godina. Počeli smo da se zabavljamo 23. februara, na Slobin rođendan, 6. juna sam napunila 18 godina, a već 11. pobjegla za njega. Moji roditelji su bili razočarani u mene, ali i ja u njih. Ipak, to je brzo prevaziđeno i nas dvoje smo se vjenčali u decembru 1977. godine. To nije značilo da smo radili zajedno, sa mnogim drugim kolegama radio je više, ali nije bio ljubomoran, imao je poverenja i zdrav razum. Jer ako žena hoće, otići će, a uz to, ja sam neko ko ne voli lance. Doduše, jednom smo poslije 11 godina braka imali krizu i nesporazume koje smo prevazišli razgovorima. Nije bila u pitanju preljuba, ali ljubav je pobijedila, jer samo ona može da održi porodičnu zajednicu. U suprotnom, ne vrijede ni milioni, naročito ako se bavite estradom, pogotovo danas – rekla je ona tada.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima