back to top

Kamera Samsung Galaxy S24 Ultra nastavlja da dominira nakon nadogradnje za kolovoz

Na početku ove godine, Samsung je predstavio svoju najnoviju vodeću seriju Galaxy S24. Model visoke klase, Galaxy S24 Ultra, brzo je privukao pažnju kao jedan od najboljih mobilnih telefona s kamerom na tržištu.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro – recenzija i prije predstavljanja

Ipak, neki korisnici smatraju da Samsung nije u potpunosti iskoristio potencijal hardvera kamere ovog uređaja. Međutim, to bi se uskoro moglo promijeniti, jer se na vidiku nazire još jedno ažuriranje kamere.

Samsung Galaxy Ring s cijenom od 449€ – dostupan u tri boje: Crna, Srebrna, Zlatna

Samsung se navodno priprema za izdavanje značajnog softverskog ažuriranja kamere za Galaxy S24 Ultra idućeg mjeseca. Ažuriranje planirano za kolovoz 2024. donijet će nekoliko ključnih poboljšanja, uključujući bolji HDR, poboljšanu ravnotežu bijele boje, popravke prekomjernog osvjetljenja, smanjeno pretjerano procesuiranje, te unaprijeđenu optimizaciju lica i video zuma.

– Advertisement –

Međutim, čini se da će Samsung možda preskočiti poboljšanje kvalitete slike za snimke napravljene na razinama zuma iznad 10x na Galaxy S24 Ultra, bilo u normalnom ili noćnom načinu rada. Iskreno, izvrsno je vidjeti kako Samsung neprestano nastoji pomaknuti granice i raditi na poboljšanju već izvrsnog uređaja.

Novine koje dolaze nadogradnjom za kolovoz jesu:

  • Bolji HDR
  • Poboljšana ravnoteža bijele boje
  • Popravci za prekomjerno osvjetljenje
  • Smanjeno pretjerano procesiranje
  • Poboljšana optimizacija lica i optimizacija zumiranja videa

Vidi još i…

Rješavanje ovih manjih problema povezanih s kamerom neće samo učiniti trenutne korisnike sretnijima, već će Galaxy S24 Ultra učiniti još privlačnijim izborom za nove kupce.

Samsung Galaxy Z Flip6 / Fold6 uz detaljne foto opise

Galaxy S24 Ultra posjeduje značajnu snagu kamere, uključujući glavnu kameru od 200 MP, ultraširoku leću od 12 MP i dvije zoom kamere: telefoto leću od 10 MP s 3x optičkim zumom i leću od 50 MP s 5x zumom.

Samsung Galaxy Watch 7 / Ultra – cijene i značajke

Ako to zvuči impresivno, samo pričekajte. Očekuje se da će Samsung podići ljestvicu s modelom Galaxy S25 Ultra sljedeće godine. Glasine sugeriraju da će doći s primarnom kamerom od 200 MP, ultraširokom lećom od 50 MP, te dvije telefoto kamere od 50 MP s 3x i 5x optičkim zumom.


itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima