back to top

Kritike na račun natikača kraljice Letizije: Prikladni za plažu, ali ne za posao i palaču

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI uskoro će krenuti na ljetovanje na Mallorci, u palači Marivent, gdje tradicionalno provode ljetne mjesece.

Prije putovanja na prelijepi otok, par obavlja svoje obaveze u Madridu. Nedavno su se u palači Zarzuela susreli s američkim medijskim mogulom Charlesom H. Rivkinom.

Rivkin je CEO kompanije Motion Picture Association, koja uključuje Disney, Netflix, Paramount, Sony, Universal i Warner Bros. Discovery.

kritike na račun natikača kraljice letizije: prikladni za plažu, ali ne za posao i palaču kritike na račun natikača kraljice letizije: prikladni za plažu, ali ne za posao i palaču kritike na račun natikača kraljice letizije: prikladni za plažu, ali ne za posao i palaču

Za sastanak je Letizia odabrala ležernu kombinaciju, prilagođenu nedavnoj ozljedi stopala. Nosila je plisiranu suknju brenda Boss u nježnim pastelnim tonovima, koju je uparila sa svilenkastom bluzom kratkih rukava.

Na nogama je nosila natikače španskog brenda Eli 1957, ukrašene Swarovski kristalima. Ova vrsta obuće možda nije uobičajena za poslovne prilike, ali s obzirom na stanje njenog stopala, razumljivo je zašto je odabrala udobnije modele.

Iako većina podržava njen izbor da stavi zdravlje na prvo mjesto, ima i onih koji kritikuju njenu odluku.

“To su natikače za plažu, a ne za posao i palaču”, bio je jedan od negativnih komentara na Instagramu.

Ovaj članak prenesen je s portala Azra Magazina.

Izvor: ( azra.ba / 033.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima