back to top

LJUBAV CVJETA: Komšije Saleta Tropika kažu da su pjevač i nova djevojka “kao zaljubljena dječica”

Susjedi kažu da Sale Tropiko ima novu djevojku koja stalno boravi u njegovom stanu, zbog čega misle da je to ozbiljna veza i da se preselila.

Ekipa Blica prvi put nakon raskida sa Jovanom Pajić, uslikala je pjevača Saleta Tropiko sa novom djevojkom koja ga je sačekala na aerodromu nakon nastupa. Povodom nove ljubavi frontmen “Tropiko benda“ se nije oglašavao, ali njegove komšije kažu da ih viđaju uvijek zajedno.

 Viđamo ih stalno, drže se za ruke kao zaljubljena dječica. To je crna djevojka, mnogo je slatka, ne znam joj ime ali kad idu zajedno uvijek su nasmijani i lijep su par, slične su i visine. Konstantno je viđamo ovdje kod nas u zgradi, moguće da se i preselila da žive zajedno. Nisam imala priliku da popričam sa njom, ali ona uvijek nas lijepo pozdravi – rekla je baka koja živi u zgradi gdje i popularni pjevač.

Komšija Vladimir, koji živi u ulazu pored, kaže da Aleksandar djeluje srećno.

– Oni kad prođu zajedno pored mene ne skidaju osmijeh sa lica. Sale je generalno uvijek bio takav, i u teškim trenucima osmijeh mu je bio tu. Vjerujem da se ona preselila kod njega jer je viđam da baca smeće, tu parkira auto, vozi i njegov. Često je viđam nosi neke kese, ide iz prodavnice – kaže Vladimir koji je volio i Jovanu Pajić dok je živjela ovdje.

A Jovana je ostala u lijepom sećanju i drugim susjedima.

– Tu su djevojčice često kod njega, Helena i Đina, preslatke su, mirna djeca i divno vaspitana. Par puta sam vidjela da ih Jovana doveze, a više puta da su sa njim u kolima. Ma djeca su vjerujem zlatna i treba da budu u dobrim odnosima zbog njih – kaže komšinica Borka i dodaje:

– Vjerujem da je i ova djevojka fina, ali Jovana mi je baš bila draga. Ma kako da mi ne bude, uvijek je stala sa mnom da popriča čak i kad je žurila. Tako mi je krivo što ona nije više sa njim, što su se rastali, ali niko ne zna šta nosi dan, šta nosi noć.

Tinejdžerka Tijana često viđa pjevača, a izuzetno voli njegovu muziku.

– Stalno ga viđam, juri negdje pa se vraća ali uvijek se očaram koliko je fin, jer ko god mu priđe da se slika on uvijek ispoštuje. Mnogo volim da ga slušam i drago mi je što živi baš ovdje, nekoliko puta sam se slikala sa njim – kaže ona ushićeno, ali nije uspjela da upozna novu djevojku njoj omiljenog pjevača.

Komšija Stanislav kaže da nekada čuje malo glasniju muziku iz njegovog stana ali da mu prija.

– Iz njegovog stana često se čuje muzika, ne samo preko razglasa nego kada on svira nešto. Nekad bude glasnija, nekad tiša ali ne smeta nam, njegova muzika je uvijek dobra. Vidi se da on uživa u tome, zaljubljenik je u muziku. Kada je ljeto ja sjednem na terasu i molim se da zasvira nešto pa da uživam. Nekada 100 puta ponovi istu strofu ili refren, valjda se tako prave pjesme. Meni je to interesantno – kaže on koji je imao riječi hvale za pjevača.

– Ostao je fin i prizeman, mislio sam uvijek da su pjevači ko zna kakvi, a on nije primjer tih. Kažu djeca da ima baš velike koncerte i te preglede, ja to ne znam, ali znam da nije umišljen.

Komšinica Stela kaže da se Sale zaljubio.

– Vjerujem da je imao djevojaka poslije Jovane, ali ih nismo viđali ovdje. Ova djevojka je stalno tu, mislim da žive zajedno – kaže ona, piše Blic.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima