back to top

“Majke prave dramu”: Oglasila se žena Slobe Radanovića nakon tvrdnji roditelja da je pjevač NAPRAVIO HAOS u razredu njenog sina

Pjevača Slobu Radanovića optužilo je nekoliko roditelja Osnovne škole „Milena Pavlović Barili“, koju pohađa sin njegove supruge Jelene, da je upao na nastavu i napravi incident zbog njegovog posinka.

Kako je navela majka jednog učenika, Radanović je vidno bijesan ušao u školu, a pri ulasku u obrazovnu ustanovu niko ga nije legitimisao, zbog čega je nastao haos.

Sada se ovim povodom za Blic oglasila Radanovićeva supruga. Jelena nam je ispričala drugu stranu priče, te je potvrdila da je istina da je Sloba otišao u školu, ali samo kako bi izmirio njenog sina Luku sa školskim drugarom, sa kojim je često u sukobu, te je istakla da navodi ove majke uopšte ne idu uz Slobu.

– Vidjela sam tekst. To je čista nebuloza. On je otišao u školu kako bi izmirio mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su djeca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na djecu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu. Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje… Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su djeca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namjera jeste bila samo da se dječaci izmire i lijepo druže – rekla je Jelena Radanović.

Majka učenika tvrdi da je Sloba uznemirio djecu i preplašio, te da je bio vidno bijesan kada je ušao u školu.

– Sve se odigralo 27. marta, kada je dječakov očuh upao u odjeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao djecu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovjek može – rekla je ona  i dodala.

– Djeca su rekla da je bio zajapuren, bijesan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa djecom. Djevojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka djeca su plakala od straha – tvrdi majka učenika.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima