Monodrop najavljuje svoj prvi pametni telefon

Monodrop, renomirana marka za ljubitelje visokokvalitetnog zvuka, izgleda kao da se priprema za svoj “skok” na tržište pametnih telefona. Iako Moondrop nije novo ime među audiofilima, ova marka poznata je po svojoj širokoj ponudi vrhunskih monitora i slušalica za uho koje teže pružiti zvuk visoke rezolucije. Međutim, najnoviji razvoj ukazuje da se tvrtka također sprema proširiti svoj asortiman na tržište pametnih telefona izdavanjem prvog modela pod imenom MIAD 01.

Meta Quest 3 vs. Apple Vision Pro: Sukob VR headseta budućnosti

Za ljubitelje visokokvalitetnog zvuka, izbor pametnih telefona s HiFi podrškom je ograničen. Većina se oslanja na prijenosne AMP-ove i DAC-ove kako bi dobili vjerni zvuk s svojih pametnih telefona.


monodrop najavljuje svoj prvi pametni telefon

1 12

Trenutno, nekoliko uređaja nudi Hi-Res ili audio podršku bez gubitaka, kao što su Sony Xperia 1V, Google Pixel 8 (s trenutnom cijenom od 799 USD za 128 GB Pixel 8 Pro na Amazonu) i Asus ROG Phone 8 serija. No, izgleda da će se uskoro pojaviti novi konkurent na tržištu – Moondrop HiFi telefon.

Samsung Galaxy Watch: Nova značajka za apneju tijekom spavanja

Moondrop je već poznat po svojim izvrsnim monitorima i slušalicama za uho te čak i po svom portfelju USB ključeva koji ciljaju na pružanje HiFi zvuka. Prema najnovijem teasera, Moondrop će se upustiti na tržište pametnih telefona s “5G HiFi mobilnim audio uređajem”.

Hrvatski telekom operateri u problemu – pokrenuta istraga

Iako još uvijek nema mnogo dostupnih detalja o ovom HiFi telefonu, web stranica sugerira da bi se uređaj mogao nazvati MIAD 01. Teaser također sugerira kvadratni dizajn s tipkama za volumen i napajanje na lijevoj strani uređaja, slično kao kod Sony Xperia 1V.

Bivši zaposlenik Apple-a mora na 4 mjeseca u zatvor radi odavanja poslovnih tajni

Iako bi neki mogli pretpostaviti da bi Moondrop MIAD 01 mogao biti konkurencija Sony Walkmanu ili drugim prijenosnim audio uređajima visoke rezolucije, teaser se jasno nalazi u odjeljku “Telefon” na službenoj web stranici, sugerirajući da će se ovaj uređaj fokusirati na pametne funkcije.


monodrop najavljuje svoj prvi pametni telefon

iPhone 16 serija i kapaciteti baterija

Iako datum otkrivanja još nije otkriven, teaser poruka “Istražite integraciju umjetnosti i razuma”, zajedno s natpisom “Uskoro” ispod, ostavlja prostora za uzbuđenje među obožavateljima.

iPhone SE 4 – na tragu dizajna iPhone XR modela

Kada je riječ o spekulacijama, s obzirom na to da se radi o HiFi telefonu, očekuje se da će uređaj vjerojatno imati priključak za slušalice s ugrađenim DAC-om visoke rezolucije.

Samsung je potvrdio koje AI značajke donosi na starije modele

Nadalje, mogao bi podržavati vrhunske bežične kodeke poput Sony LDAC, LHDC i aptX Lossless. Međutim, nijedan od ovih detalja nije službeno potvrđen jer marka još nije objavila specifičnosti o pametnom telefonu.

Apple pustio u opticaj iOS 17.3.1

S obzirom na renome koji Moondrop uživa u zajednici ljubitelja visokokvalitetnog zvuka, očekuje se da će ovaj HiFi telefon privući veliku pažnju i interes među audiofilima i ljubiteljima tehnologije širom svijeta.

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

S obzirom na dosadašnje dostignuće marke u proizvodnji vrhunskih audio uređaja, mogli bismo očekivati da će se Moondrop MIAD 01 istaknuti kao snažan konkurent na tržištu pametnih telefona s fokusom na visokokvalitetni zvuk i vrhunsko korisničko iskustvo. Ostaje nam samo čekati službene detalje i slušati za daljnje informacije o ovom uzbudljivom razvoju.

itportal.ba

Objavi oglas za posao
TNT RADIO

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima