Najtanji i najlakši preklopni mobitel je HONOR Magic V2. Ima i najbolju bateriju

Korisnici danas teže praktičnosti telefona koji s jednim punjenjem može izdržati cijeli dan, bez dodatnog opterećenja koje obično dolazi s većom baterijom. HONOR Magic V2 u tome je uspio i na taj se način nametnuo kao lider u rješavanju sveprisutnog izazova izdržljivosti baterije u tankim uređajima. Ovaj najnoviji preklopni pametni telefon još je jedan pokazatelj HONOR-ove predanosti inovacijama budući da sadrži naprednu baterijsku tehnologiju, bez dodavanja nepotrebne težine ili mase samom uređaju.  

HONOR je to postigao korištenjem pionirskog dizajna baterije s kompozitom silicij-ugljik. Ovaj izbor materijala omogućio je bateriji ne samo da bude lakša i tanja, već i energetski gušća, što je radikalan odmak od konvencionalnih litij-ionskih baterija, pružajući poboljšane performanse uz manji otisak. Rezultat je elegantan, tanki uređaj, sa supersnažnom, kvalitetnom i izdržljivom baterijom 

najtanji i najlakši preklopni mobitel je honor magic v2. ima i najbolju bateriju

Prednost silicij-ugljičnih baterija kakve se nalaze u HONOR-u Magic V2, u odnosu na tradicionalne litij-ionske baterije, leži u njezinoj superiornoj gustoći energije. Silicij, kao komponenta anodnog materijala, može zadržati više litijevih iona od grafita, koji je standardni materijal koji se koristi u tipičnim litij-ionskim baterijama.

To znači veći kapacitet za pohranu energije u odnosu na fizičku veličinu baterije – mjera poznata kao gustoća energije. Stoga, baterija Magic V2 telefona može pohraniti više energije bez povećanja veličine ili težine telefona, što je značajan korak naprijed u tehnologiji baterija.  


honor magic v2 baterija


foreo akcija

Lagana priroda silicij-ugljične baterije dodatno naglašava privlačnost Magic V2. Tradicionalne litij-ionske baterije često zahtijevaju kompromis između težine i snage, odnosno baterije većeg kapaciteta povećavaju težinu uređaja. Međutim, s kompozitom silicij-ugljik, ova baterija uspijeva pružiti veći kapacitet punjenja, a pritom je i lakša.

Na taj je način omogućeno da Magic V2 ostane iznimno tanak i lagan za rukovanje, bez dodatne težine koja se obično povezuje s baterijama velikog kapaciteta. Drugim riječima, silicij-ugljična baterija omogućila je da HONOR Magic V2 traje duže s jednim punjenjem i da je praktičniji za nošenje. 


honor magic v2 silk black

najtanji i najlakši preklopni mobitel je honor magic v2. ima i najbolju bateriju

No, HONOR s Magic V2 uređajem nije riješio samo uobičajene kompromise s kojima se suočavaju proizvođači pametnih telefona, već je postavio i nove standarde u industriji. Ovaj strateški pristup rezultirao je uređajem koji korisnicima pruža slobodu u svakodnevnim aktivnostima, bez opterećenja oko izdržljivosti baterije. Impresivno tanak uređaj, sa samo 4,7 mm kada je rasklopljen i 9,9 mm kada je preklopljen, ima ugrađenu snažnu bateriju od 5000 mAh, prkoseći tradicionalnom kompromisu između uglađenosti i izdržljivosti.  

HONOR-ov dizajnerski tim krenuo je u misiju stvaranja pametnog telefona koji objedinjuje i oblik i funkciju u tankoj silueti, izazivajući normu glomaznih baterijskih telefona velikog kapaciteta. Proces je uključivao mješavinu inovativnih materijala, nanovo osmišljenu unutarnju arhitekturu i neumoljivu potragu za minijaturizacijom. Na taj je način HONOR Magic V2 postao više od tehnološkog čuda; riječ je o uređaju za suvremenog korisnika, koji ispunjava zahtjeve njegovog dinamičnog stila života, onoga koji se uvijek odvija u pokretu.  

itportal.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima