NASTAVLJA SE POTRAGA ZA NESTALIM MLADIĆIMA IZ STOCA

nastavlja se potraga za nestalim mladićima iz stoca

Pretpostavlja se da je njihovo vozilo završilo u rijeci Bregavi u noći sa nedjelje na ponedjeljak, gdje će i danas biti koncentrirana potraga. Kemal Maksumić, dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, potvrdio je za Bljesak.info jučer kako postoje indicije da se na lokalitetu Pitića brijeg u Stocu nalazi vozilo Jeep Compas.

Ronioci nisu mogli zaroniti Ronioci nisu jučer uspjeli zaroniti u Bregavu zbog nabujale rijeke i teških vremenskih uvjeta, a ovu informaciju potvrdio je za Novu bh. Mateo Dadić, pripadnik HGSS-a Čapljina.

  • Zbog toga je potraga privremeno obustavljena u ponedjeljak u večernjim satima. Inače, riječ je o automobilu kojim su se tokom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato – potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ-a.

Marić je za Bljesak.info kazao kako se pretpostavlja da je vozilo na ovoj lokaciji zbog zamućenosti vode, te također na ovoj lokaciji postoje i vidljivi tragovi da je vozilo upalo u rijeku, no još uvijek se ne može ništa potvrditi jer nabujala Bregava zbog vremenskih neprilika i dalje raste, piše Bljesak.info.

Jučer je na terenu bio velik broj pripadnika MUP-a HNŽ, ISS-a Mostar, HGSS-a Čapljina, GSS-a, Civilne zaštita te dežurni tužitelj Tužiteljstva HNŽ-a. Tragovi pronađeni u ponedjeljak ujutro Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag.

Odmah nakon toga tokom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do ponedjeljka ujutro..

(Bljesak info)

The post NASTAVLJA SE POTRAGA ZA NESTALIM MLADIĆIMA IZ STOCA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

Objavi oglas za posao
TNT RADIO

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima