back to top

Nataša Bekvalac otkrila koje je lekcije naučila iz 3 PROPALA BRAKA “To što sam se toliko puta razvela ne znači da nemam sreće u ljubavi”

Nataša Bekvalac slovi za jednu od najljepših pjevačica na estradi, te nije ni čudo što su njen ljubavni život pratile turbulencije. Poznato je da je pjevačica tri puta bila u braku, zbog čega je često svrstavaju među rekorderke kada je promjena ljubavnih partnera u pitanju.

Međutim, Nataši Bekvalac to ne pada teško, te nerijetko zbija šale na račun svojih propalih ljubavnih odnosa.

Takođe, smatra da je iz svojih iskustava dosta toga naučila.

Prvi suprug Nataše Bekvalac bio je čuveni vaterpolista Danilo Ikodinović. Dača je 2008. godine doživio tešku saobraćajnu nesreću koju je jedva preživio. Mjesec dana je bio u vještačkoj komi, a Nataša se tada povukla iz javnosti i mjesecima bila uz supruga.

Ipak, početkom 2011. njih dvoje su se razveli. U braku su dobili kćerku Hanu.

– Sve što se dogodilo sada je posljedica onoga što se taložilo godinama. To što se pominje kao razlog našeg razvoda je posljedica nečeg drugog, ali nije konkretan razlog za razvod. Nisam žena koja bi ostavila zbog prevare – rekla je pjevačica potom u jednoj emisiji, prenosi Zadovoljna.

Četiri godine poslije razvoda Nataša je ponovo rekla “da”, ovog puta Ljubi Jovanoviću, i to tajno, u opštini. Za vjenčanje nisu znale njihove porodice i prijatelji, samo kumovi. Ali ni ta ljubav nije potrajala i Nata se nakon dvije godine razvela od Ljubomira.

– Usljed nepremostivih razlika u karakteru, prirodi i pogledima na život, odlučili smo da stavimo tačku na naš brak. Razišli smo se dostojanstveno i sporazumno, bez sukoba i teških riječi. Budući da je ovo jedina istina, nadamo se da sada više nema mjesta medijskim nagađanjima i pogrešnom i nepotrebnom izvještavanju o našim privatnim životima – rekla je ona tada.

S vjerom da je prava ljubav ipak pred njom, Nata je ubrzo uplovila u vezu sa Lukom Lazukićem, a vjenčali su se na njen rođendan na Ibici.

foto: milan ilic/ras srbija
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Ali nije to bila treća sreća. Mjesec dana nakon što je rodila kćerku Katju, Nataša je Luku prijavila za porodično nasilje i potom se i razvela od njega.

I šta je ona poslije svega rekla o poverenju u braku?

Kaže da joj bivši nisu prokockali povjerenje, već…

– To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procejna, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo povjerenje – rekla je Nataša.

Naučila je i da je najbolje nemati očekivanja.

– Nemam nikakva očekivanja. Ni od muškaraca, ali ni od bilo kog drugog. Zvrčka i jeste u tome, kad imaš očekivanja, možeš biti razočaran, a kad ne očekuješ ništa, sve ti dođe kao nagrada – kaže pjevačica.

Pritom, Nata se u intervjuu dotakla i čuvene izjave Za Ze Gabor koja je rekla: “Muškarca zapravo ne poznaješ sve dok se ne razvedeš od njega.” Kazala je kako se ta izjava prelama u njenom iskustvu.

– Slažem se, s tim što sam ja prilično radikalna kada su odnosi u pitanju. Kad jednom presječem i odem, nema više razloga da se vraćam i da upoznajem bilo koga – rekla ne Nataša.

A da li tri razvoda ujedno znače i da nema sreće u ljubavi? Ne, ako nju pitate.

– To što sam ja tri puta doživjela razvod, ne znači da nemam sreće u ljubavi. Ja ljubav jako volim i sve više je cijenim i sve više u nju vjerujem. To što nisam uspjela da budem u braku koji će biti srećan do kraja života, ne znači da nisam uspjela u ljubavi. Ja se osjećam kao žena koja je imala ljubav, koja je voljela i koja je bila voljena. U to sam apsolutno sigurna – ističe Nataša.

Smatra i da u lošem braku i djeca ispaštaju.

– Moja izjava da nisam zbog djece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmijehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspjesima. Govore da su u braku zbog djece jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im djeca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su djeci potrebna oba roditelja. Za mnoge znam da su im brakovi loši, da djeca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa – rekla je Nataša.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima