back to top

Pet hit frizura za elegantan izgled

Iako nam se čini da je ovih dana popularnost boba dodatno porasla, mnoge dame i dalje se ne odriču duge kose.

Duga, njegovana kosa je klasik u svijetu frizura koji se uvijek voli i ima svoje obožavateljice. Duga kosa sa sobom donosi dozu ženstvenosti i elegancije, a mogućnosti za oblikovanje je jako puno.

Ako ste ljubiteljica duge kose, ali rado biste napravili neku promjenu na svojoj frizuri, u nastavku pronađite pet frizura za dugokose dame koje će biti popularne ove jeseni.

1. Frizura supermodela iz 90-ih

cindy crawford 1992. godine

Sjećate li se Cindy Crawford na pistama 90-ih? To je frizura o kojoj pričamo. Najbitniji su slojevi koji uokviruju lice i puno volumena, a frizura poput ove najbolje izgleda ako za oblikovanje koristite dobro, staro feniranje.

2. Duga kosa s Birkin šiškama

jane birkin 1969. godine

Ovu frizuru, odnosno šiške inspirirala je englesko-francuska glumica, pjevačica i model Jane Birkin.

Birkin šiške vrlo su slične šiškama-zavjesama, ali ipak se po nečemu razlikuju. Kod Birkin šiški specifični su oštri kutovi koji uokviruju lice te su sjajan odabir za one koji vole pune šiške, ali ne žele da im se lice potpuno zatvori i da frizura izgleda oštro. Idealan su odabir ako želite napraviti neku promjenu na svojoj dugoj kosi.

3. Mega-volumen

pet hit frizura za elegantan izgled

Ako želite mega-volumen onda s vašom frizerkom porazgovarajte o opciji duge kose s kraćim slojevima koji će joj dati dodatni volumen.

4. Dugi slojevi s pramenovima koji uokviruju lice

pet hit frizura za elegantan izgled

Kod ove frizure, osim dugih slojeva bitni su i pramenovi koji uokviruju lice, a kosi daju dubinu i dimenziju. Frizura je idealna sa osobe s različitim oblicima lica, a prilikom stiliziranja stručnjaci savjetuju korištenje četke za volumen.

5. Duga kosa sa šiškama-zavjesama

šiške-zavjese u kombinacij s dugom kosom

Šiške-zavjese su šiške razdijeljene na sredinu i podijeljene u dva pramena. Prednost ovih šišaka je ta da ih je lako maknuti sa strane kako biste otvorili lice, a njihova dužina idealna je i za isticanje jagodičnih kostiju. Također, radi se o šiškama koje je najlakše održavati. U kombinaciji s dugom kosom izgledaju vrhunski, prenosi Zadovoljna.hr.

(Zene.ba)

The post Pet hit frizura za elegantan izgled appeared first on Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima