back to top

Prizori teško bolesne Celine Dion rastužili su one koji su vidjeli nove fotografije

Celine Dion viđena je u rijetkom izlasku u New Yorku, posljednjih mjeseci svi su zabrinuti za nju zbog bolesti s kojom se bori.

Dok je ulazila u luksuzni crni SUV, 55-godišnja superzvijezda, koja je odustala od pjevačke karijere zbog zdravstvenih problema, bila je dobro raspoložena.

Na sebi nije imala ni trunku šminke, a kosu je svezala u punđicu. Prije nego je ušla u automobil, Celine je fotografina pokazala palac gore.

Njen posljednji izlazak bio je na dodjeli Grammyja gdje je sve iznenadila dolaskom.

Celine je u smeđem dugačkom kaputu i s raskošnom ogrlicom oko vrata prozvala Taylor Swift, a svi su ostali iznenađeni njezinim vedrim izrazom lica.

”Hvala svima! Volim vas. Izgledate lijepo. Kad kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca”, rekla je.

Dok se penjala na pozornicu, pomogao joj je sin Rene-Charles Angelil.

Podsjetimo, Celine već dulje vrijeme boluje od rijetkog sindroma koji joj se s vremenom pogoršava, a godinu dana nakon što je objavila dijagnozu, pjevačica više ne može kontrolirati određene pokrete tijela.

”Ona nema kontrolu nad svojim mišićima. Srce mi slama to što je uvijek bila disciplinirana i na sve pazila. Uvijek je marljivo radila. Naša joj je majka uvijek govorila: ‘Ti ćeš to učiniti dobro, ti ćeš to učiniti kako treba’”, ispričala je Claudette za 7Jours.

”Istina je da je i u našim i u njezinim snovima cilj povratak na pozornicu. U kojem obliku? Ne znam”, dodala je.

Podsjetimo, Celine je sama objavila da se bori sa sindromom ukočene osobe (engl. stiff person syndrome – SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolirane grčeve mišića.
Bolest zaključava tijelo u položaj iz kojeg se osoba ne može pomaknuti te uzrokuje grčeve koji mogu biti toliko jaki da čak slome kosti.

”Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog svakodnevnog života. Ponekad mi stvaraju poteškoće dok hodam i ne dopuštaju mi da koristim svoje glasnice da pjevam na način na koji sam navikla”, rekla je glazbenica prošle godine kada je otkrila obožavateljima da će morati odgoditi svoju svjetsku turneju.

Bolest je zasad još neizlječiva, no napredak se može usporiti tretmanima, a Celine je otkrila da poduzima sve što može.
Podsjetimo, Céline Dion jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a proslavila se, među ostalim, pjesmom “My Heart Will Go On”, originalnom temom napisanom za film Titanic 1997. godine.

 

Prizori teško bolesne Celine Dion rastužili su one koji su vidjeli nove fotografije Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima