back to top

PRVO GA JE JURILA SJEKIROM, PA GA DOKRAJČILA NOŽEM: OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO ZLOČINA KOD POŽEGE

Komšije su i dalje u šoku šta se dogodilo u njihovom selu, pogotovo što, kako kažu, ovo je bilo mirno mjesto dok ova žena nije došla, pa tako nije bilo osobe koja bi za osumnjičenu rekla poneku lijepu riječ.

Naime, mještani sela Prijanovići objasnili su kako je tačno došlo do ove tragedije, a prema njihovim riječima, ovo nije prvi put da se nešto ovako izdešavalo u toj kući.

  • Nije ovo prvi put da ga je tukla, redovno se to dešavalo, a inače, udavala se ona pet, šest puta, i tamo je isto radila, pa su je otjerali, došla ovdje u naše selo da remeti mir. Mi ovdje u Prijanovićima smo uvijek lijepo živjeli dok ona nije došla, a kako je došla, nema dana da je trijezna, a mučenog čovjeka maltretirala je svaki dan – kaže komšija koji živi nedaleko od porodice Stevanović.

Kako je komšija objasnio, čuli su sinoć viku u njihovom dvorištu, kasnije su saznali šta se zapravo izdešavalo u četiri zida kuće koja je ubrzo postala mjesto jezivog zločina kakav ovaj kraj ne pamti.

prvo ga je jurila sjekirom, pa ga dokrajčila nožem: otkriveno kako je došlo do zločina kod požege
PRVO GA JE JURILA SJEKIROM, PA GA DOKRAJČILA NOŽEM: OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO ZLOČINA KOD POŽEGE
  • Sinoć je poslala Mireta u komšiluk da pozajmi pare od komšije, a pare je jedino trošila na alkohol, nema dana da je bila trijezna. On se valjda vratio kući praznih ruku, poslije smo čuli viku, govorila je samo: “Ubiću te, ubiću te”. Pojurila ga sjekirom, u jednom momentu bacila onu sjekiru, on valjda vidio da je spustila oružje, pa prestao da bježi, i ona uhvatila nož i izbola ga, đavo joj nije dao mira. Toliko je pričala da će ga ubiti da ga je na kraju i ubila – ispričao je komšija.

Za Sanelu, komšije kažu da je uvijek bila takva, redovno je prijetila Miroslavu, dok on sve to, valjda, nije uzimao za ozbiljno, šutio je i trpio dok mu na kraju nije presudila.

  • Kakav je on život živio, pa to je bilo strašno. Nema dana da mu neko od komšija ne kaže: “Mire šta će ti to u životu”, ali ne vrijedi, on je miran, povučen, mnogo dobar čovjek. Išao je i radio za nju, od njega nikada nisi mogao da čuješ da ogovara nekog, da priča nešto što nije, nikad. Jedino što je znao jeste posao, a dolazio i kod svakog ko ga pozove da pomogne, bio je i kod mene prije neki dan, čim sam ga pozvao, odmah stiže, šta god trebalo. A ona, ona je žena zlo – podijelio je izvor za Kurir.
prvo ga je jurila sjekirom, pa ga dokrajčila nožem: otkriveno kako je došlo do zločina kod požege
PRVO GA JE JURILA SJEKIROM, PA GA DOKRAJČILA NOŽEM: OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO ZLOČINA KOD POŽEGE

Podsjećamo, kako su mediji ranije pisali, a prema nezvaničnim saznanjima, Sanela je u momentu zločina bila u alkoholisanom stanju, pritom se ponašala čudno prilikom davanja izjave u policiji, govorila je nepovezano i mijenjala je iskaze više puta.

  • Čas je govorila da ga je gađala, pa da nije, pa kaže da ga je ubola nožem, pa onda da nije. Na tijelu Miroslava postoji povreda u predjelu glave za sada nepoznatim predmetom, kao i ubodna rana u grudima. U svakom slučaju, donijeto je rješenje o zadržavanju zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo – kaže izvor Kurira iz istrage.

(E.F. / Kurir)

The post PRVO GA JE JURILA SJEKIROM, PA GA DOKRAJČILA NOŽEM: OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO ZLOČINA KOD POŽEGE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima