back to top

RADA MANOJLOVIĆ OTVORENO O TRGOVINI I NOVOM ALBUMU: Stariji muškarci je kontaktiraju

Rada Manojlović otkrila je razlog zašto još nije objavila pjesme sa svog novog albuma, iako je sve spremno.

– Album je završen, ali čekam pravi trenutak. Ne želim da bacam bisere pred svinje. Uložila sam mnogo novca u pjesme i ne želim da se album “grabljivica”. Ne želim da se izgubi vrijednost pjesama zbog prevelikog broja izdatih albuma od strane kolega – rekla je Rada.

Govoreći o albumima kolega, Rada je istakla:

– Ima puno dobrih pjesama, ali kada ih ima previše, nijedna ne dolazi do izražaja kako treba. Neki su već proslavili svoje pjesme, neki će tek kasnije, ali svi su uradili sjajan posao. Ja se trudim izbjeći tu gužvu. Novi album će sadržavati pola novih i pola starih pjesama. Sada imam iskustva da prenesem pjesme sa dubljim značenjem. S obzirom na uloženi novac, moram imati mnogo nastupa da ga isplatim – rekla je iskreno.

RADA MANOJLOVIĆ OTVORENO O TRGOVINI I NOVOM ALBUMU: Stariji muškarci je kontaktiraju

Rada je nedavno podijelila snimak sa nastupa gdje drži bakšiš u tanjiru, objašnjavajući tu situaciju:

– Bakšiš dijelimo svi, a simpatično mi je kako uvijek postoji novi način. Ponekad odbijam skupa poklon od pijanih gostiju, ali se uvijek neko potrudi. Jednom mi je gost dao zlatni lanac, a ja sam upozorila da će to možda zažaliti. Ipak je insistirao, pa sam prihvatila – ispričala je Rada.

Također je otkrila kako joj se stalno javljaju penzioneri otkako je izjavila da traži penzionera:

– Voljela bih partnera fizički spremnog i mladog, ali ne 65-godišnjaka. Treba mi kompletan muškarac koji može da me prati. Važno mi je da je lijep i da ima kvalitete da ostane u mom životu – objasnila je pjevačica.

RADA MANOJLOVIĆ ISKRENO O BAKŠIŠU I NOVOM ALBUMU: Javljaju joj se muškarci od 65 i više godina Express.

Izvor: ( express.ba / 033.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima