back to top

RASKALAŠNI ŽIVOT SA SEDAM ŽENA U RASKOŠNOJ VILI: Kralj orgija postavlja stroga PRAVILA za djevojke koje žele da se priključe IGRARIJAMA.

Mnogi muškarci su maštali o životu Hjua Hefnera, koji je uživao sa zgodnim djevojkama u svojoj luksuznoj vili. Plejboj zečice su krasile naslovnice njegovog magazina, a o bludnim noćima još uvijek se ne zna dovoljno.

Plejboj san

Pokojni biznismen Hju Hefner ima dostojnog nasljednika u Traversu Bejnonu, poznatijem kao Kendimen.

Ovaj 51-godišnjak živi na imanju nazvanom “Candy Shop” sa suprugom Tejšom i još nekoliko zgodnih djevojaka, ostvarujući svoj Plejboj san.

Kendimen insistira da se sve odlično slažu, posebno zgodne ljepotice, te da zajedno provode sve aktivnosti. Jedu za istim stolom, spavaju u istom krevetu, a na “porodičnim ručkovima” su telefoni zabranjeni.

Stroga pravila

Travers ima stroga pravila kada su u pitanju nove djevojke, kako bi osigurao sklad u svojoj vili sa 15 spavaćih soba.

Bludne noći i dani

Vikendom se može vidjeti okružen zgodnim ženama, provodeći bludne noći u svojoj sobi koja izgleda kao noćni klub.

– Imali smo žurku, a onda smo se preselili u sobu s šipkom za ples, ogledalima na plafonu i svjetlima. Moja žena Tejša je rekla da sam bio okružen gomilom žena koje su izgledale kao da me jedu. Shvatio sam da sam sretan i zadovoljan i da još nije vrijeme za kraj – ispričao je Kendimen.

Upravlja njima kao menadžer

Kendimen tvrdi da zahvaljujući iskustvu u biznis svijetu, može “upravljati” ženama i uživati u poligamiji bez stresa i problema.

– Ako si dio porodice, sjedimo zajedno i provodimo vrijeme skupa. Imamo stroga pravila kako bi sve bilo u skladu. Djevojke moraju biti svjesne tih pravila kako bi ostale – kaže Travers.

Moraju dijeliti

Kako bi spriječio rasprave, Kendimen je odlučio da svi dijele istu sobu sa tri velika kreveta.

– Imam posebnu sobu za sebe, ako mi ikada bude previše gužve – dodaje.

Ovaj Australijanac insistira na strogoj selekciji djevojaka i jasnim pravilima, bez izuzetaka.

A šta sa njegovom suprugom Tejšom?

Kendimen otkriva da je Tejšu upoznao kad je imala 18 godina i da ima posebno mjesto u njegovom srcu, podržavajući njegov životni stil.

– Ona voli djevojke i to nam mnogo pomaže. Vjerujem da zajedno možemo sve. Svi spavamo zajedno i dijelimo sve – objašnjava Kendimen.

Kako bira djevojke?

Kendimen otkriva da je vrlo izbirljiv kada su u pitanju djevojke i da sprovodi detaljnu selekciju prije nego što one postanu dio njegove porodice.

– Djevojke se prijavljuju i prolaze kroz proces procjene izgleda. Vrlo sam pažljiv pri odabiru, jer mi je važno da se sve skladno uklapa – zaključuje Kendimen.

Objava BLUDNI ŽIVOT SA SEDAM ŽENA U LUKSUZNOJ VILI: Kralj orgija ima stroga PRAVILA za djevojke koje bi da uživaju u IGRARIJAMA pojavila se prvi puta na PressMedia.

Izvor: ( pressmediabih.com / 033.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima