Samsung Galaxy S24 serija imat će Instagram prečac

Samsung Galaxy S24 serija – još plosnatija i nalik na prethodnike

Samsung Galaxy S24, nasljednik popularne linije Galaxy S, navodno donosi intrigantnu novu značajku – dodatni prečac za Instagram kameru izravno na zaključanom zaslonu.

YouTube donosi AI i mogućnost razgovor za Premium korisnike

samsung galaxy s24 serija imat će instagram prečac

Ovu informaciju otkrio je Alessandro Paluzzi, aktivni korisnik društvenih medija X, dijeleći snimku zaslona koja sugerira implementaciju ove značajke. Dosad su, na zaključanom zaslonu, bili dostupni samo sustavski moduli poput glazbe, vremenske prognoze, alarma i rutina, s manjim iznimkama.

Dodatak widgeta za društvene mreže, u ovom slučaju Instagrama, mogao bi biti jedna od noviteta u nadolazećoj One UI 6.1 verziji, koja bi se trebala pojaviti uz Galaxy S24 seriju.

Klasici za sva vremena koji nikada ne izlaze iz mode

Očekuje se da će novi prečac omogućiti brz i jednostavan pristup Instagram kameri izravno s zaključanog zaslona, poboljšavajući korisničko iskustvo i ubrzavajući dijeljenje trenutaka s prijateljima i pratiteljima na ovoj popularnoj društvenoj platformi.


3 14
Samsung Galaxy S24 i Samsung Galaxy S24 Plus !

Kroz skočni prozor koji će se pojaviti pri prvom otvaranju Instagrama, korisnicima će biti omogućeno davanje pristupa kameri, a dodatno će im se ponuditi opcije koje vode do više mogućnosti, označene kao “More options…”.

Lapse želi konkurirati Instagramu

Ova mogućnost ukazuje na nastavak suradnje između Samsunga i Instagrama, dvaju divova u industriji pametnih telefona i društvenih medija. Integracija widgeta za društvene mreže na zaključanom zaslonu ne samo da olakšava pristup omiljenim aplikacijama već također pruža korisnicima brži put do dijeljenja svojih trenutaka. U svijetu gdje je trenutnost ključna, ova značajka odražava težnju ka jednostavnijem i bržem dijeljenju sadržaja.


2 15
Prikaz gornjeg i donjeg brida Galaxy S24 te Galaxy S24 Plus modela !

Ako se ova značajka zaista pojavi s Galaxy S24 serijom, to bi moglo predstavljati korak naprijed u evoluciji korisničkog sučelja Samsungovih pametnih telefona. One UI 6.1 mogao bi donijeti ne samo estetske promjene već i funkcionalne dodatke koji čine svakodnevnu interakciju s uređajem fluidnijom i ugodnijom.

Meta donosi plaćeni Facebook i Instagram – bez oglasa

Važno je napomenuti da će implementacija ove značajke također ovisiti o suradnji s Instagramom, budući da će pristup kameri i integracija s aplikacijom zahtijevati određene tehničke specifikacije i odobrenja.


1 16
Samsung Galaxy S24 serija !

No, ako se ova suradnja uspješno ostvari, korisnici Galaxy S24 imat će priliku doživjeti novu razinu praktičnosti u korištenju Instagrama, čime se poboljšava njihovo ukupno iskustvo s pametnim telefonom.

Samsung demantira planove za Galaxy Z FE

S obzirom na brzi tempo tehnoloških inovacija, ova vijest samo potvrđuje kako se proizvođači pametnih telefona trude ići korak dalje u pružanju funkcionalnosti koje odražavaju potrebe i želje modernih korisnika.


4 10
Prikaz lijevog i desnog brida Galaxy S24 te Galaxy S24 Plus modela !

U konačnici, dok čekamo službenu potvrdu i lansiranje Galaxy S24 serije, ovakve najave unapređenja samo pojačavaju uzbuđenje i očekivanja među ljubiteljima tehnologije.

itportal.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima