back to top

Samsung Galaxy S24 serija – još plosnatija i nalik na prethodnike

Danas imamo rijetku priliku dobiti uvid u modele Galaxy S24 serije telefona, iako se radi samo o maketama. Ovoga puta, predstavit ćemo vam tri modela koji će činiti ovu seriju.

Xiaomi prodao 1,45 milijuna Xiaomi 14 mobitela u 10 dana

Iz dostupnih fotografija možemo primijetiti da će Galaxy S24 serija zadržati prepoznatljivu estetiku aktualne serije, Galaxy S23. Ono što odmah upada u oči jest naglašena plosnatost stražnje strane, dok će moduli kamera doživjeti dodatna poboljšanja.

samsung galaxy s24 serija - još plosnatija i nalik na prethodnike
Samsung Galaxy S24 serija !

Prema dostupnim informacijama, unutrašnjost nadolazeće serije Galaxy S24 doživjet će značajne promjene. Fotografije lutki, podijeljene od strane @SonnyDickson, prikazuju tri modela: Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra.

iPhone 16 donosi AI elemente

Manji modeli imaju ravne stranice i zaobljene kutove te tri leće kamere na stražnjoj strani. S24 Ultra se ističe pravokutnim dizajnom i dvije dodatne leće kamere na stražnjoj strani.


2 15
Prikaz gornjeg i donjeg brida Galaxy S24 te Galaxy S24 Plus modela !

Prethodno procurjeli CAD renderi otkrili su dimenzije telefona – 162,3 x 79,0 x 8,7 mm, gotovo identične dimenzijama S23 Ultra. Nažalost, fotografije nisu prikazale prednju stranu, ali se očekuje da će nova Ultra verzija imati spljošten izgled, sličan, iako ne potpuno ravan. Također, težina će ostati nepromijenjena.

Lapse želi konkurirati Instagramu

Renderi za Galaxy S24+ ukazuju na dimenzije od 158,5 x 75,9 x 7,75 mm, dok drugi izvor navodi dimenzije za obični S24 od 147,0 x 70,5 x 7,6 mm.


3 14
Samsung Galaxy S24 i Samsung Galaxy S24 Plus !

Ove dimenzije su gotovo identične dimenzijama S23+ i S23, s razlikom od otprilike milimetar. Postoji i informacija o prelasku Samsunga na okvire od titana za svoje vodeće modele u 2024. godini, udaljavajući se od dosadašnjeg Armor Aluminija.

Telemach šalje upite za nepostojeće račune

Sve makete su bijele boje, no već postoje šuškanja o četiri osnovne boje te još nekoliko dodatnih opcija koje će vjerojatno biti ekskluzivne za Samsung trgovine.


4 10
Prikaz lijevog i desnog brida Galaxy S24 te Galaxy S24 Plus modela !

Kada je riječ o zaslonima, prema glasinama, sva tri modela će imati LTPO panele. Stražnje kamere doživljavaju određene nadogradnje, pri čemu se većina poboljšanja koncentrira na model Ultra.

Samsung One UI 6.0 i datum dolaska na telefone – [lista]

Očekuje se da će serija Samsung Galaxy S24 biti službeno predstavljena u siječnju na događaju Unpacked u SAD-u. S obzirom na dosadašnje informacije, ova serija obećava impresivan dizajn i unaprijeđene značajke koje će zadovoljiti potrebe zahtjevnih korisnika pametnih telefona.

Gmail 01.12.2023. briše neaktivne račune

S nestrpljenjem očekujemo službene informacije i recenzije kako bismo dobili potpuni uvid u ovu novu tehnološku poslasticu.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima