Saradnja je poslovno-tehničke prirode i stvorit će win-win situaciju – FK Željezničar

Potpredsjednik FK Željezničar, Jusuf Tanović, obratio se medijima na današnjoj konferenciji za medije, a povodom predstavljanja novog šefa struke.

– Uspjeli smo da smanjimo dugovanja i postavimo temelje za budućnost kluba. Prije nego predstavimo novi stručni štab, želim reći da je njihov angažman nastavak saradnje sa Ministarstvom sporta Saudijske Arabije. Saradnja je poslovno-tehničke prirode i nema nikakve veze sa potencijalnim investitorom.

– Dosad smo doveli igrača Abdulmalika Al Jabera te će naši juniori nastupiti na turniru u Španiji. Saudijski program vodi Romeo Jozak, vrhunski stručnjak i prijatelj našeg kluba. Sasvim smo sigurni da će ova saradnja stvoriti win-win situaciju i za nas i njih. Pokrenut ćemo procedure što prije i nadamo se da ćemo to sve završiti do kraja reprezentativne pauze. Nije realno da bude na klupi do utakmice sa Borcem.

– Smatramo da je ovo bio potez koji je opravdan. Sve nosi rizike, naravno. Mislim da smo predvodnici novih poteza, koji su hrabri. Ovo je jak kalibar trenera, sa jakim CV-om. Život i teren će pokazati da li je ovo bila pametna odluka. Pozicija gospodina Bekrića nije ugrožena, očekujemo da bude integralni dio ovog projekta.

Saradnja je poslovno-tehničke prirode i stvorit će win-win situaciju – FK Željezničar

fkzeljeznicar.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima