back to top

Sin Johnnyja Deppa ima 22 godine i pravi je frajer

I dok je kćerka Johnnyja Deppa, Lily Rose, poznata širom svijeta, s obzirom da se i sama bavi glumom i da iza sebe već ima nekoliko zapaženih uloga, njegov 22-godišnji sin Jack Depp uspio je da ostane ispod radara javnosti. Ovaj mladić nije zainteresovan da krene stopama svog oca i majke, te živi podalje od svjetla reflektora, ali kako ima društvene mreže nije mogao u potpunosti da prođe nezapaženo.

Podsjetimo, Johnny Depp je oboje svoje djece dobio tokom veze sa francuskom glumicom Vanesom Paradi. Par je bio zajedno 14 godina, prije nego što su se rastali 2012. godine. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima zbog djece, a upravo je zbog njih dvoje glumac poveo čuvenu sudsku bitku protiv Amber Hard. Kako je sam rekao, želio da je “opere obraz” zbog svojih nasljednika. Bivši par odgajao je djecu daleko od očiju javnosti, te su zato mnogo više vremena provodili u Francuskoj, gdje im je bilo lakše da žive anonimno.

“Zaista ih držimo podalje od kamera, jer ne želim da naša djeca budu prisiljena da protiv njihove volje dijele našu slavu. Oni to nisu tražili”, rekla je Vanesa 2007. godine.

džek se uglavnom krije od javnosti, ali ipak nekolicina njegpvih slika može da se pronađe
Džek se uglavnom krije od javnosti, ali ipak nekolicina njegpvih slika može da se pronađe Foto:Instagram

I dok je Lili riješila da ipak prigrli svoju slavu, Jack se odlučio na mirniji, “običniji” život. Ipak, ovaj 22-godišnjak obožava umjetnost, svira gitaru u jednom bendu i bavi se slikanjem.

O njemu se ne zna više detalja, osim da ima blizak odnos sa sestrom, ali i sa ocem i majkom. “Moja djeca čuju bar 75 puta na dan da ih volim”, rekao je Johnny svojevremeno.

 

Sin Johnnyja Deppa ima 22 godine i pravi je frajer Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima