STOLAC: U BREGAVI PRONAĐEN AUTOMOBIL NESTALIH MLADIĆA, U TOKU AKCIJA IZVLAČENJA

stolac: u bregavi pronađen automobil nestalih mladića, u toku akcija izvlačenja

Naime, potraga je u Stocu nastavljena danas od 9 sati, a u aktivnostima oko pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju Policija Stolac, DVD Stolac, 2 ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk. Ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo trebali bi se danas pridružiti ostalim formiranim timovima za pronalaženje nestalih osoba. Na Bregavu je stigla i velika dizalica Hering d.d. koja će pokušati izvući automobil, nakon što ronioci pripreme auto za izvlačenje.

Vremenske prilike su se danas poboljšale, no Bregava je i dalje mutna i otežava izvlačenje. Kemal Maksumić, dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, potvrdio je za Bljesak.info ranije kako postoje indicije da se na lokalitetu Pitića brijeg u Stocu nalazi vozilo Jeep Compas. Inače, riječ je o automobilu kojim su se tokom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato, potvrdio je ranije za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ-a.

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag. Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do ponedjeljka ujutro.

(Bljesak.info)

The post STOLAC: U BREGAVI PRONAĐEN AUTOMOBIL NESTALIH MLADIĆA, U TOKU AKCIJA IZVLAČENJA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

Objavi oglas za posao
TNT RADIO

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima