back to top

“Sve ljubavi su mi bile tragične, PATIO SAM KAO KONJ” Haris Džinović nikada iskrenije o svojim izborima

Haris Džinović prije dva dana zvanično se razveo od Meline Džinović, a jednom prilikom za naš medij pjevač je govorio o ljubavi i svojim izborima.

Pjevač je tada istakao kako mu je muzika lijek za svaki težak životni period, a zbog iste je nerijetko, kako je tada otkrio, pustio suzu.– Nekad me opali neka tuga, neka sjeta, neku pjesmu ili čujem slučajno ili ja namjenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem – rekao je Haris, pa dodao:

–  Nije mi to… Uživao jesam i uživam u svojim koncertima i mene raduje svaki nastup i to je ono sigurno, ali sigurno sto procentno što me održava u životu i što me čini onako sretnim i što mi daje podsticaj i što mi daje energiju, što mi daje snagu, to je taj koncert, osjećam se k’o riba u vodi.

Haris je tom prilikom otkrio jednu od anegdota sa, sada već bivšom, suprugom Melinom.

Melina ne pegla ni sebi, ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. Kad je Melina došla u Pariz, kad je otvorila plakar, kad je vidjela kako je sve složeno, kaže: “S’ kim ti živiš ovdje?”, kažem: “Živim sam”, kaže: “Lažeš”, ja reko: “Ne lažem”, kaže: “Ovo je nemoguće”, reko: “Moguće”. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrijebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je naveče, a sve ostalo vrijeme sam slobodan. Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano.

evač je tada istakao da je zbog ljubavi, kako je istakao, patio kao konj.

–  Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam volio nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio k’o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. Pored mene prolaze djevojke koje bi sa mnom ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda lijevo-desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena – zaključio je Haris tom prilikom u emisiji “Balkanskom ulicom“.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima