back to top

Važna informacija iz Toplana: Ove ulice u Sarajevu će tokom vikenda ostati bez grijanja

Iz KJKP Toplane Sarajevo obavještavaju građane da će doći do obustavljanja isporuka toplotne energije zbog planiranih radova. 

“Dana 15.03.2024.godine od strane Sarajevogasa, KJKP „Toplane – Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo su obavještene da će zbog radova na izmještanju baterije ventila na gasnoj instalaciji visokog pritiska, doći do prekida isporuke gasa na lokaciji „Novi kružni tok kod GRAS-a“ u ulici Džemala Bijedića, u periodu od petka 15.03.2024. godine od 08:00 sati pa sve do završetka radova koji su planirani 17.03.2024. godine u 20:00 sati.

Iz ovih razloga biti će obustavljena isporuka toplotne energije za korisnike koji se snadbijevaju sa kotlovnice AM1, na adresama Srđana Aleksića bb – (Veneto A,B,C), Dž.Bijedića 134A – (Dijamant A), Dž.Bijedića 134B – (Dijamant B), Dž.Bijedića 134C – (Dijamant C), Radenka Abazovića 2D (Izvor – Otoka 1), Radenka Abazovića 2 (Izvor – Ada), Dž.Bijedića 122 A (Izvor – Otoka 2), Bulevar M. Selimovića 2 (Dom zdravlja Novi grad).

KJKP Toplane – Sarajevo d.o.o. Sarajevo će pratiti navedene radove, te će pri uspostavi snadbijevanja prirodnim gasom doći do normalizacije u zagrijavanju za navedene korisnike”, saopštili su iz KJKP Toplane Sarajevo.

Također mole korisnike za razumijevanje.

radiosarajevo.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima