back to top

“ŽIVOT JE SUROV”: Lepa Brena nikada iskrenije o teškim momentima, otkrila i ko joj je najveća podrška

Pjevačica Lepa Brena na muzičkoj sceni prisutna je već decenijama, a sada se osvrnula na raznorazne situacije sa kojima se suočavala tokom svoje karijere.

Pjevačica je pred Blic kamerama otkrila koliko je teško nositi ime “Lepa Brena” i šta se od nje, nakon toliko godina brilijantne karijere, očekuje.

– Pa, ja mislim da sam ja već navikla na Lepu Brenu. Ja i ona se veoma dobro slažemo. Ona je ispunila sve moje snove. Doduše, ja nikada nisam ni mogla da zamislim da ću imati jednu takvu veliku i uspješnu karijeru. Mislim da je nama ženama mnogo teže zato što imamo i porodicu i djecu i prosto mora da postoji balans. Ukoliko vaša djeca i vaša porodica nisu srećni i zadovoljni, onda to posao, na neki način, trpi. Ja moram da priznam da je zaista uvijek bilo i naporno i teško, ali mislim da mi je ljubav moje djece i moje porodice prosto dala snagu da izdržim. A publika mi je dala snagu da nastavim i uvijek mi je bila vjetar u leđa da to što radim, radim dobro i da se to svima njima dopada. Tako da sam ja žena koja ima dvije ljubavi i dvije opsesije, moja porodica i moja publika. Treće ne postoji – rekla nam je Brena.

Ona je naglasila da život nije bajka.

– Znate, život zna da bude i naporan i surov. Naravno da nije bajka. Čak i u bajkama, i kod Ivice i kod Marice, uvijek postoje problemi. Problem postoji da bi se riješio. Čovjek najviše pati kada ima problem u porodici. Ono što je najvažnije jeste da smo mi jedna vrijedna i radna porodica. Držimo se i kada je dobro i kada je teško. Volimo da smo podrška jedni drugima. Nekad sam ja bila mnogo veća podrška mojoj djeci, a danas su moja djeca meni. Pomažu mi ne samo u ovom poslu oko Lepe Brene, nego oko svih porodičnih projekata. A da je bilo teških momenata, jeste bilo. Svi ste znali i da sam pala i da sam se lomila. Ja mislim da ne postoji neka tajna u mom životu koju nisam podijelila sa svima vama i medijima i naravno sa publikom. Osim što, naravno, ja nastojim da sačuvam bar neku svoju intimnost. Jer intima je nešto što se baš upravo tako i zove. I mislim da to treba biti sačuvano u zidovima, samo za uši naše porodice.

– Uvijek dođemo dan ranije na sve nastupe. Pred ovaj koncert smo svi zajedno uživali i šetali po Kopu. Volim da vidim sneg na planini. Krajem januara smo išli na skijanje, ali tamo nije bilo snijega, pa smo iskoristili da budemo po spa centrima, treninzima, i to me je natjeralo da poboljšam svoju kondiciju. Kad smo došli ovdje na Kopaonik, zaista mi je bilo drago kada sam vidjela snijeg, djecu kako se sankaju. A malo prije sam rekla da, obično, pred nastup nikada ne idem na skijanje, zato što moramo malo da se čuvamo i pazimo. Ne možemo da skijamo cijeli dan, ipak može da se desi neka nezgoda, mi ipak nosimo jednu veliku odgovornost. Ovo je jedna velika organizacija, veoma bitan festival na kom ja gostujem veoma često, tako da, eto, vodim računa.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

Možda vas zanima