Zvijezda devedesetih sada živi na selu: Sinoć je pjevala s Merlinom, a život je promijenila iz korijena

Pjevačica Ivana Banfić, bila je na vrhuncu muzičke karijere, a onda se povukla od sjaja reflektora i život nastavila na selu, sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom.

Tako je često možemo vidjeti u prirodnom izdanju, sa gumenim čizmama i lopatom u ruci kako čisti sijeno, okopava, sadi i slično.

Posljednjih godina Banfić živi u selu kod Siska, gdje je sa porodicom pronašla mir.

– Željeli smo kao porodica promjenu i da isprobamo drugačiji način života od tog urbanog. Do tada sam 20 godina živjela na štiklama, u uskim haljinama i bila vlasništvo medija, uvijek sam morala da budem sjajna, i morala sam da budem lijepa. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo – rekla je prije nekoliko godina za hrvatske medije, a danas u potpunosti živi seoski život.

Pisalo se da je kuću u kojoj žive naslijedio suprug Kruno, a pjevačica je istakla da joj ništa nije teško da radi oko domaćinstva.

– Nije tako bajka kao što mislimo. Volim da preturam po bašti. To me smiruje. I to je novo iskustvo koje nisam imala – rekla je Ivana jednom u emisiji “Zdravlje na kvadrat”.

Sjaj i glamur, kako kaže, danas je rado zamijenila crnim (zemljanim) “frenč” manikirom.

– Za vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osjećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni “frenč”, bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato… – napisala je jednom Ivana.

zvijezda devedesetih sada živi na selu: sinoć je pjevala s merlinom, a život je promijenila iz korijena

Ipak, muzičku karijeru nije potpuno batalila. Njen vanvremenski hit “Godinama” i dalje je među slušanim pjesmama, a pjevač Dino Merlin često je ugosti na svojim koncertima.

Imali smo priliku da je vidimo u Puli, ali i sinoć u Beogradu.

Zvijezda devedesetih sada živi na selu: Sinoć je pjevala s Merlinom, a život je promijenila iz korijena Azra Magazin.


azra.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima